“Οι βαθμοί δεν δημιουργούν την γνώση, αλλά η γνώση δημιουργεί τους βαθμούς”




(Δρ. Ιωάννης Καρράς/Διευθυντής 7ου γυμνασίου Ηλιούπολης)

Σήμερα έγινε ο Αγιασμός στο 7ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης και με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2017-2018, καλωσορίσαμε τον Αιδεσιμότατο, τον Σύμβουλο Νεολαίας του Δήμου μας, τους γονείς, τον Σύλλογο Γονέων, τους παλιούς μαθητές μας και τα πρωτάκια, στην αγκαλιά των καθηγητών και του σχολείου μας.

Δώσαμε συγχαρητήρια για την πρόοδο των μαθητών/τριών της Β και Γ τάξης, που αποτελούν παράδειγμα για τα παιδιά της πρώτης, γιατί γνωρίζουν ότι οι ΒΑΘΜΟΙ ΔΕΝ δημιουργούν την γνώση, αλλά η ΓΝΩΣΗ δημιουργεί τους βαθμούς. Όλοι συμφώνησαν ότι γεννηθήκαμε άνθρωποι, αλλά είμαστε Άνθρωποι; Το σχολείο και οι γονείς σε συνεργασία, μπορούν να βελτιώσουν τον ηθικό κόσμο των παιδιών, ώστε να εναρμονιστούν με τις ιδιαιτερότητες που θα υπάρξουν στο περιβάλλον της σχολικής κοινότητας και να αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις – εφόδια για τους στόχους της ζωής και της καριέρας τους.

Ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια, η προστασία και η βελτίωση της υποδομής του σχολείου μας θα είναι γνώμονας της σημερινής νεολαίας. Οι καθηγητές σας εύχονται Καλή Χρονιά και καλή πρόοδο.

Ο Διευθυντής Δρ. Ιωάννης Καρράς

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.