Μοναδική συναυλία της Γλυκερίας στην Αργυρούπολη




Σε ένα κατάμεστο θέατρο η Γλυκερία ταξίδεψε χιλιάδες θεατές, με ήχους αγαπημένους και στίχους αξέχαστους, σε μια μουσική διαδρομή γεμάτη εναλλαγές και γλυκιές αναμνήσεις. Το ασφυκτικά γεμάτο Πέτρινο θέατρο Αργυρούπολης, αποδείχθηκε μικρό για την άνευ προηγουμένου κοσμοσυρροή πολιτών για να απολαύσουν την αξεπέραστη Γλυκερία σε μια μοναδική συναυλία.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος o οποίος σημείωσε ότι η καταστροφή της Σμύρνης και η σφαγή που ακολούθησε, καθώς και η Γενοκτονία των Ποντίων, οδήγησαν στον ξεριζωμό και την προσφυγιά εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων αδελφών μας από τις πατρογονικές τους εστίες. Οι πατρίδες όμως χάνονται όταν χάνεται η μνήμη ενώ πρόσθεσε ότι με τις εκδηλώσεις που φιλοξενούμε, κρατάμε άσβεστο το καντήλι των αναμνήσεων και της νοσταλγίας, για την Ελληνική Ιωνική γη.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Φώτης Ιασωνίδης εξήρε την προσφορά του κόσμου σε τρόφιμα ενώ ευχαρίστησε το Σώμα Εθελοντών του Δήμου για την άψογη διοργάνωση της συναυλίας.

Το μουσικό ταξίδι της Γλυκερίας με τραγούδια λαïκά – έντεχνα – παραδοσιακά και Σμυρνέικα, επιμελήθηκε ο Στέλιος Φωτιάδης.

Τα τρόφιμα τα οποία μαζεύτηκαν στο πλαίσιο της συναυλία θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.