Ξεκίνησαν τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Αλίμου




 

Στόχος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι να στηρίξει τις δοκιμαζόμενες από την οικονομική κρίση οικογένειες και ως εκ τούτου να παράσχει πρόσθετη διδακτική βοήθεια σε μαθητές άπορων ή οικονομικά αδύναμων οικογενειών που κατοικούν στο Δήμο μας. Η παρεχόμενη εκπαιδευτική αρωγή γίνεται αφιλοκερδώς από εθελοντές εκπαιδευτικούς, που επιθυμούν να συνδράμουν στη λειτουργία της Κοινωνικής αυτής δομής.

Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα από τις 15:00 έως τις 20:00, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, σε σχολικές αίθουσες του 1ου ΓΕΛ Αλίμου (Υψηλάντου και Θησείου, Άλιμος) και 3ου Γυμνασίου Αλίμου (Κουμουνδούρου 19, Άλιμος). Στους εθελοντές καθηγητές στο τέλος της σχολικής χρονιάς, χορηγείται Βεβαίωση Παροχής Εθελοντικού Διδακτικού Έργου.

Εφέτος, η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ξεκίνησε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, ενώ αιτήσεις εγγραφής θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 – 20:00 στο Δημαρχείο, στον 4ο όροφο (Αριστοτέλους 53).

* το πρόγραμμα είναι υπό διαμόρφωση καθώς ενδέχεται να προστεθούν επιπλέον μαθήματα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.