7ο Εθελοντικό Λιομάζωμα στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης




 

Μαζεύουμε τις ελιές για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη! Για 7η συνεχόμενη χρονιά θα διενεργηθεί λιομάζωμα στους δρόμους και της πλατείες της Αργυρούπολης και του Ελληνικού.

Το λάδι και οι βρώσιμες ελιές που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε συσσίτια των ενοριών και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, για την κάλυψη αναγκών απόρων συμπολιτών μας.

Την εθελοντική προσπάθεια συντονίζει η Περιβαλλοντική Ομάδα Δράσης Αργυρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης αλλά και άλλες εθελοντικές ομάδες.

Καλούμε όσους έχουν διάθεση για κοινωνική προσφορά και εθελοντική εργασία να πλαισιώσουν τις τάξεις των εθελοντών, ώστε να μην πάει χαμένος κανένας καρπός που θα μπορούσε να θρέψει αυτούς που στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα.

Ακόμη καλούμε και όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη λόγω των προβλημάτων που επισώρευσε η κρίση και μπορούν να βοηθήσουν, να προσέλθουν στο έργο ώστε να λάβουν κι αυτοί ένα μέρος από το λάδι και τις ελιές για την κάλυψη των αναγκών τους.

Επίσης παρακαλούμε όσους έχουν εργαλεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη δράση, όπως σκάλες, λιόπανα, αλυσοπρίονα, ραβδιστικά κ.α., να προστρέξουν οι ίδιοι ή να τα δανείσουν για λίγο καιρό στην ομάδα, για να γίνει η εργασία πιο αποτελεσματική και καρποφόρα.

Η δράση προγραμματίζεται για τα πρωινά κάθε Σαββάτου και Κυριακής μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου θα μαζευτούν οι ελιές γύρω από το κατάστημα Σκλαβενίτης, κάτω από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ώρα συνάντησης 9:00 π.μ.

Συγκοινωνία: Μετρό σταθμός Άλιμος, Λεωφορεία Α3, 101, 155, στάση 2η Αργυρουπόλεως.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2109926271, 6937450659.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
eliestoudromou.wordpress.com
facebook: Ομάδα Δράσης Αργυρούπολης

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.