Άλιμος: Χορεύοντας με τους λύκους (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία έζησαν όσοι βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή, στο ανοιχτό θέατρο “Μαίρη Αρώνη”, στον Άλιμο (πλατεία Καραϊσκάκη). Παρακολούθησαν ένα υπερθέαμα γυμναστικής και χορού μέσα από το Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “Be Active – EGO and All”, το οποίο διοργάνωσε η Ε.Γ.Ο. σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, με την καθοριστική συμβολή του Δήμου Αλίμου.

Ο δήμαρχος Αλίμου έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στους αθλητές που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Γυμναστικής και στους διοργανωτές, ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα την προπονήτρια του ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟY Γ. Σ. Α.

( THOUKI G. S. A. ), Nτέπυ Τζελέπη που συνέβαλε καθοριστικά για να έρθει στον Άλιμο, το Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “Be Active – EGO and All” και έδωσε τη δυνατότητα στον κόσμο να παρακολουθήσει αυτό το υπερθέαμα.

Πρόσθετη λάμψη στην εκδήλωση έδωσε η παρουσία των δύο ελληνικών ομάδων που συμμετείχαν στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα Γυμναστικής για Όλους “World Gym For Life Challenge”.
Στη διοργάνωση της Νορβηγίας, οι «λύκοι» της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων (φωτογραφία με τον δήμαρχο Αλίμου) κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο «Μπρούνο Γκράντι» μαζί με το χρυσό μετάλλιο, ενώ η ομάδα του Γ.Σ. Τιτάνας κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.

Η Ντέπυ Τζελέπη ενθουσιασμένη από  τα χειροκροτήματα των θεατών δήλωσε:

“Be active-EGO and all”

Μια απο τις μεγαλύτερες γιορτές της γυμναστικής έγινε  εδώ στον Άλιμο. Γέμισε ο τόπος από χρώματα, μελωδίες και χαρούμενες φωνές παιδιών κάθε ηλικίας. Πλήθος αθλητριών και αθλητών από όλες τις γωνιές της Αττικής παρουσίασαν τα προγράμματα τους.

Για πρώτη φορά η συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε σε ανοιχτό χώρο αφού ο δήμος μας κατάφερε να υλοποιήσει την ιδέα των διοργανωτών (γενική γραμματεία αθλητισμού-ελληνική γυμναστική ομοσπονδία) .

Ευχαριστούμε τον δήμαρχο μας Ανδρέα Κονδύλη και την δημοτική σύμβουλο Χριστίνα Βράνη για την πολύτιμη στήριξη τους.
Κάθε αθλητική ιδέα που έχει ως κεντρικό άξονα της τη χαρά των παιδιών είναι σημαντική!

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.