Eλληνικό-Αργυρούπολη: Δυναμικό ξεκίνημα για την Φιλοζωική Παρέμβαση (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Η  Κατερίνα Στικούδη ένωσε τη φωνή της με τους μοναδικούς Ζαν Μπατίστ , Deevibes & Dinamiss και τραγούδησαν χθες στο Πέτρινο Θέατρο της Αργυρούπολης, σε μια pop βραδιά αφιερωμένη στα αδέσποτα της πόλης που χρειάζονται στήριξη και φροντίδα.

Δείτε τι δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσσταντάτος:

Πρωταγωνιστές οι τετράποδοι φίλοι μας! Δυναμικό ξεκίνημα για την Φιλοζωική μας Παρέμβαση. Συνεχίζεται η πολιτική μας για την ενίσχυση των φιλόζωων.

Ήταν μια πρώτη προσπάθεια που στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία και είχε ως επίκεντρο την αγάπη μας για τα ζώα. Η συναυλία που έγινε εχθές στο Πέτρινο Θέατρο αγκαλιάστηκε από εκατοντάδες φιλόζωους της πόλης μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της νεοσύστατης Φιλοζωικής Παρέμβασης που έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου μας.
Το έργο της ήδη σπουδαίο με τα αδέσποτα και συνεχίζουμε δυναμικά γιατί ως δήμος στον τομέα αυτό τα προηγούμενα χρόνια είχαμε μείνει πολύ πίσω. Να τονιστεί πως είμαστε ο μοναδικός δήμος της Αθήνας που μέσα σε τρία χρόνια φτιάξαμε 3 πάρκα σκύλων και οργανώσαμε την μεγάλη αυτή φιλοζωική ομάδα πολιτών μας. Δείγμα της πολιτικής μας φιλοσοφίας ότι αγκαλιάζουμε τα ζώα και τις ανάγκες τους γιατί αυτό αποτελεί δείχμα πολιτισμού και ευαισθησίας.
Ευχαριστώ ολόψυχα όλους τους εθελοντές της Φιλοζωικής που αφιερώνουν χρόνο και χρήματα προσωπικά για αυτήν την μεγάλη κοινωνική προσφορά τους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.