Ελληνικό: Θρήνος στο «τελευταίο αντίο» για τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

«Αθάνατος» φώναξαν φίλοι του στο νεκροταφείο του Ελληνικού – Βυθισμένοι στη θλίψη η σύζυγός του, ο γιος του Νώντας, και η κόρη του – Λιποθύμησε από τη συγκίνηση η 93χρονη μητέρα του – Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο υπ. Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, πολιτικοί, δικηγόροι και πλήθος κόσμου

Η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες αλλά και απλός κόσμος που συγκινήθηκε από το δράμα, είπαν το απόγευμα του Σαββάτου το «τελευταίο αντίο» τον δολοφονημένο δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρα στο Ελληνικό, όπου στις 3 το μεσημέρι ξεκίνησε η νεκρώσιμος ακολουθία, βρισκόταν από νωρίς η σύζυγος, τα δύο παιδιά και η 93χρονη μητέρα του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Βρισκόταν επίσης και πλήθος κόσμου, φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του εκλιπόντος δικηγόρου, ώστε να απευθύνουν το «ύστατο χαίρε» σε έναν άνθρωπο που ξεχώρισε για το ήθος του, όπως όλοι όσοι τον γνώρισαν επισημαίνουν.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ: PROTOTHEMA.GR

Δείτε #live: Το "τελευταίο αντίο" στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

Опубліковано protothema.gr 14 жовтня 2017 р.

 

https://www.facebook.com/protothemagr/videos/10155332582427199/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.