Φλαμπουράρης: Η επένδυση στο Ελληνικό προχωρά αλλά…




 

O υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, εξέδωσε δήλωση με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για καθυστερήσεις στις επενδύσεις.

Σύμφωνα με τον υπουργό, η επένδυση στο Ελληνικό προχωρά αλλά δεν μπορεί να «τρέξει» γρηγορότερα εξαιτίας των διαδικασιών και της γραφειοκρατικής λειτουργίας.

«Όπως καταλαβαίνετε ο πρωθυπουργός ή ο υπουργός Επικρατείας δεν μπορούν να παρέμβουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η δήλωση του υπουργού Επικρατείας:

Με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μπλοκάρισμα των επενδύσεων, και συγκεκριμένα, της επένδυσης στο Ελληνικό και του project του Καφηρέα, διευκρινίζονται τα εξής:
Σε ό,τι αφορά στο Ελληνικό προχωρά, αλλά οι διαδικασίες που απαιτούνται, σε συνδυασμό με την γραφειοκρατική λειτουργία, δεν μπορούν να «τρέξουν» την επένδυση πιο γρήγορα.
Για το project στον Καφηρέα σημειώνεται πως το έργο έχει ξεκινήσει, με τη συνδρομή δεκάδων εκσκαφέων. Μετά από προσφυγή τριών κατοίκων και ενός οικολογικού φορέα όμως, οι εργασίες ανεστάλησαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης. Όπως καταλαβαίνετε ο πρωθυπουργός ή ο υπουργός Επικρατείας δεν μπορούν να παρέμβουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.