Γέμισαν με γκράφιτι φρεσκοβαμμένο σχολείο στο Δίλοφο Βάρης




Την οργή της για τα γκράφιτι πάνω στους φρεσκοβαμμένους τοίχους του δημοτικού σχολείου, στο Δίλοφο της Βάρης, εκφράζει με ανάρτηση στην ομάδα “Το Forum των 3Β”, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, Κωνσταντίνα Χαραλαμποπούλου:

GRAFFITI ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟΒΑΜΜΕΝΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΛΟΦΟΥ ΒΑΡΗΣ

Τα στόματα πρέπει κάποια στιγμή ν’ανοίξουν. Το σχολείο βάφτηκε μετά από πολλά χρόνια και κάποιοι κόπιασαν για να καταφέρουν να έχει την όψη δημοτικού σχολείου, όπως αρμόζει.Όσοι γνωρίζουν ποια παιδιά υπογράφουν με αυτό το όνομα (πιστέψτε με είναι πολλοί που το γνωρίζουν), να ενημερώσουν τους αρμόδιους φορείς ή ακόμα και το σύλλογο γονέων κ κηδεμόνων του σχολείου.Μόνο ντροπή σε αυτά τα ανήλικα παιδάκια που νομίζουν ότι κάνοντας κάτι τέτοιο, είναι μάγκες.Αυτό που εγώ αναρωτιέμαι, είναι το εξής: Όταν οι γονείς τους τα βλέπουν να φεύγουν από το σπίτι, εκτός ωρών του σχολείου, χειμώνα-καλοκαίρι με ψιλοάδειες τσάντες στους ώμους, δεν αναρωτιούνται τι έχουν μέσα οι τσάντες τους; Όλα λοιπόν είναι θέμα παιδείας, που ξεκινάει φυσικά από το οικογενειακό περιβάλλον.Απλά, η ώρα να πληρώσει κάποιος για όλα αυτά που χρόνια τώρα γίνονται στο σχολείο μας, πλησιάζει. Κάποιοι είναι καιρός να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν τις ζημιές των παιδιών τους.Παρακαλούμε δε το δήμο, να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για την ασφάλεια του σχολείου κατα τις απογευματινές-βραδινές ώρες.Όλοι όσοι μένετε πλησίον του σχολείου, παρακαλώ ειδοποιήστε άμεσα!!!

 

Παρέμβαση για το περιστατικό έκανε ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος:

Μόνο η λέξη “κρίμα” μπορεί να περιγράψει την εικόνα που αντικρίσαμε σήμερα στο Δημοτικό Σχολείο Διλόφου. Νέο κρούσμα βανδαλισμού σε δημοτικό κτίριο αφού κάποιοι αποφάσισαν να “στολίσουν” το φρεσκοβαμμένο σχολείο με graffiti και να αφήσουν το δικό τους σημάδι. Ο Δήμος θα αποκαταστήσει την εικόνα του σχολείου μέσα στις επόμενες μέρες. Είναι όμως σημαντικό να κάνουμε όλοι μια προσπάθεια να προστατέψουμε τη δημόσια περιουσία και να καταγγέλλουμε τέτοιες συμπεριφορές όπου τις βλέπουμε.

Μόνο η λέξη "κρίμα" μπορεί να περιγράψει την εικόνα που αντικρίσαμε σήμερα στο Δημοτικό Σχολείο Διλόφου. Νέο κρούσμα βαν…

Опубліковано Grigoris Konstantellos 30 жовтня 2017 р.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.