Γλυφάδα: Εγκαίνια του Workout Place




 

Ο αθλητισμός είναι «Ζωή» και … η «Ζωή» είναι το παν… για τα μέλη του γυμναστικού συλλόγου «Ζωή» και του προέδρου του, Πάρη Πέτρου.

Ο αθλητισμός είναι για όλους, αλλά και για εκείνους που δε θα το προχωρήσουν παραπάνω και πριν φτάσει να γίνει πρωταθλητισμός, πρέπει να γίνει έμπνευση και τρόπος ζωής. Έμπνευση για ΖΩΗ, για προσπάθεια, για πίστη στις δυνάμεις μας και σε όσα μπορούμε να πετύχουμε όταν τα δίνουμε όλα και δεν τα παρατάμε.

Αυτό έρχεται να προσφέρει και ο Γυμναστικός Σύλλογος «Ζωή» στην Γλυφάδα και όχι μόνο, με τη δημιουργία του Κέντρου Σωματικής Ευεξίας «Workout Place». Έμπνευση για «Ζωή» μέσω του αθλητισμού!!

Ποιος είναι όμως ο Γυμναστικός Σύλλογος «Ζωή»;

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ζωή ιδρύθηκε το 2016 και εμπνεύστηκε το όνομα του από έναν άνθρωπο με ειδικές ικανότητες ο οποίος αποτελεί πρότυπο και έμπνευση για να πετύχουμε τους στόχους που θέτουμε, αθλητικούς και μη, και ο άνθρωπος αυτός είναι η αδερφή μας η Ζωή. Στόχος του γυμναστηρίου είναι η εναλλακτική γυμναστική με νέες και σύγχρονους μεθόδους, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και κλασσικά προγράμματα πλην, ιδιαίτερα αγαπητά σε όλους, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μεγάλο αθλητικό φάσμα.

Τα εγκαίνια του χώρου, ο οποίος βρίσκεται στη Γλυφάδα (Προποντίδος 35 & Μικράς Ασίας 90) πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο το απόγευμα παρουσία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, του τομεάρχη αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας Περικλή Δορκοφίκη, του αντιδημάρχου Γλυφάδας Αιμίλιου Βουγιουκλάκης, του Γ.Γραμματέα Συνδέσμου Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού κ.Αντώνη Γλύκα, του προέδρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή κ.Σοφοκλή Ξυνή, της αντιδημάρχου Πειραιά και προέδρου του ΟΠΑΝ κ. Σταυρούλας Αντωνάκου, του προέδρου Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής κ. Γεώργιος Καλλιακμάνης, της κ. Σίσσυς Κρητικοπούλου, κόρη του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κρητικόπουλο, του υπεύθυνου των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Γλυφάδα κ. Θεόφιλου Καραφωτιά, αλλά και πλήθος κόσμου και φίλων του συλλόγου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα πανέμορφο χώρο εκγύμνασης τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό περιβάλλον που είναι και αυτό που κέρδισε το ενδιαφέρον.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.