ΚΑΠΗ “υπερπαραγωγή” στον Άλιμο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Mέχρι αργά το βράδυ χόρευαν ασταμάτητα οι “αιώνιοι έφηβοι” του Γ’ ΚΑΠΗ Αλίμου (Δαβάκη 10), μέσα και έξω από το ολοκαίνουριο τους σπίτι. Γιατί ο χώρος που θα περνούν πια ώρες ολόκληρες, κάθε άλλο παρά ΚΑΠΗ θυμίζει.

Φυσιοθεραπευτήριο, καινούργιος ηλεκτρικός εξοπλισμός, νέα επίπλωση και φωτεινά χρώματα παντού, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, μια περιποιημένη, ζεστή σπιτική ατμόσφαιρα, που κέρδισε τις εντυπώσεις στα εγκαίνια που έγιναν χθες το απόγευμα.

Αγκαλιές, χαμόγελα και πολλά πολλά ευχαριστώ για τους ανθρώπους της Δημοτικής Αρχής, που με μεράκι κι αγάπη φρόντισαν και ομόρφυναν αυτή την ξεχωριστή γωνιά, για να έχουν οι φίλοι του ΚΑΠΗ το χώρο που τους αξίζει, όπως ανέφερε και στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος πρωτοτύπησε και δεν έκοψε την κορδέλα από έξω προς τα μέσα αλλά από μέσα προς τα έξω!

“Με πολύ μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας παραδίδουμε ένα τόσο όμορφο χώρο. Ένα ακόμη παράδειγμα του ότι αν έχεις αγάπη και μεράκι για ότι κάνεις η κρίση και η φτώχεια δεν είναι ικανές να σε εμποδίσουν να είσαι δημιουργικός και να κάνεις όμορφα πράγματα.

Και βεβαίως το ότι είμαστε τόσοι άνθρωποι συγκεντρωμένοι είναι ακόμη μια απόδειξη ότι όταν έχουμε καλή διάθεση, αγάπη, ζωντάνια κέφι και δημιουργικότητα και πάλι η φτώχεια και η κρίση δεν μπορούν να μας κάνουν μελαγχολικούς αλλά μπορούμε να περνάμε όμορφα.

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση και γιαυτό φτιάξαμε αυτόν το χώρο για να μπορούμε να συναντιόμαστε και να περνάμε όμορφα. Το χρωστάμε σε εσάς γιατί είστε η μεγαλύτερη γενιά είστε οι γονείς μας οι μεγάλοι φίλοι μας, δεν λέω παππούδες και γιαγιάδες, πρώτον γιατί δεν είστε τόσο μεγάλοι και δεύτερον γιατί δεν είμαστε και εμείς τόσο μικροί. Η μεγαλύτερη αξία του χώρου δεν είναι τα ντουβάρια και οι κατασκευές είναι οι άνθρωποι.

Θα κόψω την κορδέλα από μέσα προς τα έξω αλλά θέλω να μου υποσχεθείτε ότι δεν θα φύγετε. Θα μείνετε εδώ για να διασκεδάσετε και θα φύγετε αργά το βράδυ”.

“Μαμά ο μπαμπάς θα σε χωρίσει που είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ εδώ” είπε χαριτολογώντας στη μητέρα της Άννα, που είναι πρόεδρος του Γ΄ΚΑΠΗ, η αντιδήμαρχος Αναστασία Σιμητροπούλου:

“Σκοπός όλων μας είναι να σας προσφέρουμε ένα σπίτι φιλόξενο, χαρούμενο για να μπορείτε να περνάτε τις ώρες που είσαστε εδώ, γεμάτες από αγάπη και από καλή διάθεση.

Θέλω να σας πω ότι το ΚΑΠΗ φτιάχτηκε με πολύ κόπο μέσα στο καλοκαίρι από ανθρώπους που έχουν σκοπό να δίνουν τα πάντα για εσάς και άφησαν τις άδειες τους  για να βοηθήσουν να γίνει αυτό και από τα χαμόγελα σας φαίνεται ότι άξιζε ο κόπος.

Επίσης ευχαριστώ τους αντιδημάρχους Στέφανο Διαμαντή, Μαρία Ανανιάδου, Δώρα Σύρμα, τη Χριστίνα Βράνη, τον Νίκο Αλβανό, την Ντόρα Δανοχρήστου, τον Θάνο Ορφανό και τον Νίκο Παπανικολάου, για την παρουσία τους στα εγκαίνια”.

Το κρασί προσέφερε η πρόεδρος του συλλόγου Αμπελακίων Αλίμου Ειρήνη Κονδύλη

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=4Qv9iMr49jE

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.