Κερδίστε προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ




Το ΝΟΤΙΑ.GR και το θέατρο Γκλόρια προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη του NOTIA.GR μιά διπλή πρόσκληση για την θεατρική παράσταση ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ του Νόελ Κάουαρντ.

Η απολαυστική ρομαντική κομεντί “Ιδιωτικές Ζωές” του Νόελ Κάουαρντ κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Γκλόρια, με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Αποστόλη Τότσικα, τον Μιχάλη Οικονόμου, την Έφη Γούση, τη Γεωργιάννα Νταλάρα, την Αμαλία Αρσένη, τον Γιώργο Παπαπαύλου και τον Παναγιώτη Σούλη. Η μετάφραση, η δραματουργική επεξεργασία και η σκηνοθεσία είναι του Αλέξη Ρίγλη.

Ο Έλιοτ και η Αμάντα παντρεύονται και σύντομα χωρίζουν. Μετά το διαζύγιο, παντρεύονται νέους συντρόφους και ξεκινώντας την καινούργια τους ζωή φεύγουν για τον μήνα του μέλιτος. Θα ξανασυναντηθούν όμως, αφού τυχαία επέλεξαν τον ίδιο προορισμό και το ίδιο ξενοδοχείο γι’ αυτό το μοναδικό ταξίδι. Αυτή η σύμπτωση θα αναθερμάνει την θυελλώδη σχέση τους προκαλώντας μια σειρά από κωμικοτραγικά και επικίνδυνα επεισόδια μεταξύ των τεσσάρων συζύγων.

Ο τυχερός αναγνώστης θα οαρακολουθήσει την παράσταση ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ του Νόελ Κάουαρντ στο το θέατρο Γκλόρια όποια ημερομηνία επιθυμεί (κράτηση μέσω τηλεφώνου).

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι όσοι ολοκληρώσουν τις παρακάτω ενέργειες:

  1. Κάνετε LIKE στην σελίδα του NOTIA.GR στο Facebook: https://facebook.com/notia.gr
  2. Κοινοποιήστε την σχετική με την θεατρική παράσταση ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ανάρτηση στη σελίδα μας στο Facebook.

Η κληρωση θα γίνει το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017.

 

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Μακρυπούλια, Αποστόλης Τότσικας, Μιχάλης Οικονόμου, Έφη Γούση, Γεωργιάννα Νταλάρα, Αμαλία Αρσένη, Γιώργος Παπαπαύλου, Παναγιώτης Σούλης
Μετάφραση – Δραματουργική Επεξεργασία – Σκηνοθεσία: Αλέξης Ρίγλης
Σκηνικά – Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος

θέατρο Γκλόρια
Τηλέφωνο: 210 360 0832
Διεύθυνση: Ιπποκράτους 7, Αθήνα 106 79

 

Όροι και Προϋποθέσεις:

  1. Υπάρχει 1 δώρο, μιά διπλή πρόσκληση για την παράσταση ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ του Νόελ Κάουαρντ.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοικοι Ελληνικής καταγωγής ηλικίας 18 ετών και άνω, έχουν έγκυρο λογαριασμό Facebook, εξαιρουμένων των εργαζομένων και των συγγενών του NOTIA.GR και του θεάτρου Γκλόρια.
  3. Η ημερομηνία λήξης για τις συμμετοχές είναι στις 28.10.2017.
  4. Μόνο μία συμμετοχή ανά άτομο.
  5. Οι συμμετέχοντες πρέπει να αφήσουν ένα σχόλιο σχετικά με τη δωροθεσία στη σελίδα Facebook στο https://facebook.com/notia.gr – μετράει ένα σχόλιο ανά άτομο.
  6. Ο νικητής θα επιλεγεί τυχαία.
  7. Ο νικητής θα ενημερωθεί με απάντηση στο σχόλιό του συν ένα μήνυμα στο Facebook εντός 2 ημερών από την ημερομηνία λήξης και θα πρέπει να απαντήσει εντός 2 ημερών ή να επιλεγεί ένας νέος νικητής.
  8. Το όνομα του νικητή θα δημοσιευτεί στους λογαριασμούς των κοινωνικών δυκτίων του NOTIA.GR.
  9. Ο νικητής θα πρέπει να κάνει χρήση του δώρου μέσα σε ένα μήνα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
  10. Ο υποστηρικτής είναι το θέατρο Γκλόρια.
  11. Συμμετέχοντας σε αυτή την κλήρωση, οι συμμετέχοντες επιβεβαιώνουν ότι έχουν διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνούν να δεσμεύονται από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.
  12. Αυτή η προσφορά δεν χορηγείται, υποστηρίζεται από, και δεν σχετίζεται με το Facebook.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.