Πετυχημένη η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/10/17 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου η εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Αλίμου με θέμα : «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚH ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ» και με Ομιλητές τον Καθηγητή Γεωπολιτικής και Οικονομικής Γεωγραφίας κ. Γιάννη Μάζη, τον Βουλευτή της Ν.Δ Γιώργο Κουμουτσάκο και τον Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων Ν.Δ. Νίκο Κωστόπουλο .
Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αλίμου Μάριος Στενός , ο οποίος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την μαζική αντάποκρισή τους στην πρόσκληση της ΟΝΝΕΔ Αλίμου, επισήμανε την απουσία άσκησης εξωτερικής πολιτικής της παρούσας κυβέρνησης και τις συνέπειες αυτής της αδράνειας σε σχέση με την ανάπτυξη και την επιτυχή αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης .
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του πολιτιστικού, όλοι οι ομιλητές κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με εμπεριστατωμένες αναλύσεις για την εξωτερική πολιτική και τον εθνικό στρατηγικό σχεδιασμό που είναι απαραίτητος διαχρονικά για τα εθνικά μας συμφέροντα και κυρίως για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα και τους πολίτες επί μια επταετία .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης , ο Επικεφαλής της Παράταξης”Άλιμος Όλοι Μαζί” και Δημ Σύμβουλος Αλίμου Νίκος Τσαμπαρλής και Αγ Δημητρίου κ. Ζέρβας , ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής ΟΝΝΕΔ Άγις Δήγκας,ο πρόεδρος της Β2 νομαρχιακης ΟΝΝΕΔ Λάζαρος Ορνιθόπουλος,ο προεδρος της Β1 νομαρχιακης ΟΝΝΕΔ Γιάννης Πήλιουρας, ο προεδρος Της Β3 νομαρχιακης ΟΝΝΕΔ Γίάννης Χατζής,ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας Γιάννης Αναγνώστου,ο προεδρος της ΟΝΝΕΔ Αγίου Δημητρίου Γιάννης Μπαντος,ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παλαιού Φαλήρου Χρήστος Σεκαράς,ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νέας Σμύρνης Σπύρος Μιχαήλ,ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βύρωνα Ανδρέας Τσίγγας,ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Αλίμου Μανώλης Μιχαλέτος,η Υπεύθυνη γυναικών Β2 νομαρχιακής Νανά Βασιλείου,η Υπεύθυνη γυναικών ΔΗΜ.Τ.Ο Αλιμου Πέρσα Στιβακτή,η πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Παλαιού Φαλήρου Βαρβάρα Μιχαηλίδου ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Γλυφάδας Γιάννης Τσούβελης καθώς και το μέλος του ΔΣ Γιώργος Ανδρέου, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελληνικού –Αργυρούπολης Δημ Παπαγεωργίου και ο Γραμματέας Παναγιώτης Χατζημαλλής
Εκ Μέρους της Βουλευτού κ. Ασημακοπούλου ο κ, Γιώργος Καμπουράκης
Οι πολιτευτές κ. Μινα Σαμαρα , Αικ. Γλυκου Φωτεινιά και Λεονάρδου Πολυτίμη
Και πλήθος πολιτών που συνεχάρησαν θερμά διοργανωτές και ομιλητές για την εξαιρετική πρωτοβουλία της εκδήλωσης
Η ΟΝΝΕΔ Αλίμου τους ευχαρίστησε όλους και δεσμεύτηκε σύντομα να επανέλθει με μια εξ ίσου ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.