Πρώτο βραβείο για τη γυναικεία χορωδία “Νηρηίδες” του Δήμου Παλαιού Φαλήρου




 

Mεγάλη πρωτιά για τη γυναικεία χορωδία “Νηρηίδες” του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στο 2ο Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδίας, που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα (11 – 15 Οκτωβρίου).

Στη μεγάλη γιορτή του χορωδιακού τραγουδιού συμμετείχαν 53 χορωδίες με 2.000 μέλη και συνοδούς, από την Ελλάδα και 14 χώρες του εξωτερικού.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου διαθέτει την πλήρως ανανεωμένη Γυναικεία Χορωδία,που συγκροτήθηκε τον Οκτώβριο του 2013 μετά από ακροάσεις πολλών χορωδών και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κας Κατερίνας Βασιλικού.
Η πρώτη της εμφάνιση έγινε δύο μόλις μήνες μετά το ξεκίνημά της με χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην Αίθουσα «Πολυχώρος» στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου.
Τον Ιανουάριο του 2014 ερμήνευσε τραγούδια σε στίχους του ποιητή Δημήτρη Ιατρόπουλουσε εκδήλωση που οργανώθηκε με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου. Οι εμφανίσεις της συνεχίζονται σε ρεπερτόριο με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.