Θερμικές κάμερες πυρανίχνευσης προμηθεύεται ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης




 

Συγκροτήματα θερμικών ψηφιακών καμερών για πυρανίχνευση θα τοποθετήσει ο Δήμος κατ’ αρχάς σε δύο επίκαιρα σημεία της πόλης προκειμένου, σε ακτίνα 1500 έως 2200 μέτρων, να εντοπίζουν καπνό ή φλόγα μεγαλύτερα από ένα μέτρο.

Οι κάμερες θα είναι εφοδιασμένες με ασύρματο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και σε περίπτωση που εντοπίσουν κίνδυνο πυρκαγιάς θα ειδοποιείται άμεσα η πολιτική προστασία του Δήμου καθώς και η πυροσβεστική.

Πρόκειται για συγκροτήματα ανίχνευσης πυρκαγιάς τα οποία θα δημιουργήσουν «ομπρέλα» προστασίας περιμετρικά της πόλης και θα καλύπτουν περίπου το 85% του περιαστικού πρασίνου.

Το συγκροτήματα είναι πρωτοποριακό σε επίπεδο δήμων στην Ελλάδα λόγω της επίκαιρης τεχνολογίας που διαθέτουν και βάσει του προγραμματισμού του Δήμου, θα έχουν εγκατασταθεί με την αρχή της επόμενης αντιπυρικής περιόδου και θα συμβάλουν σημαντικά στο έργο της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.