Θρήνος για τη 19χρονη φοιτήτρια που σκοτώθηκε στην παραλιακή




 

Θρήνος στο χωριό Γουριώτισσα Αιτωλοακαρνανίας από το οποίο καταγόταν η 19χρονη φοιτήτρια των ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που σκοτώθηκε χτες τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας είναι κτηνοτρόφος και χθες μαζί με άλλους συγγενείς ήρθε χθες στην Αθήνα, όπου σπούδαζε η κόρη του για να παραλάβουν τη σορό της.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στο ύψος του Fantasia Live, όταν η 19χρονη που λίγα λεπτά πριν διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο, επιχείρησε να διασχίσει το οδόστρωμα, στο ρεύμα προς τη Γλυφάδα, για να πάει στη στάση του τραμ.

Εκείνη τη στιγμή περνούσε με μεγάλη ταχύτητα η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 39χρονος και την παρέσυρε, τινάζοντας το κορμί της στον αέρα.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας με την ταχύτητα που είχε αναπτύξει βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στην άσφαλτο και παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος, κατέληξε.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας ενώ προανάκριση διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Στο σημείο που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο υπάρχει φανάρι και οι αστυνομικοί εξετάζουν αν παραβιάστηκε από την 19χρονη ή τον οδηγό της μηχανής.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.