Την Τρίτη το τελευταίο αντίο στην 19χρονη που σκοτώθηκε στην παραλιακή




 

Παιδί αγαπημένο όχι μόνο στη Γουριώτισσα στον τόπο καταγωγής αλλά σε όλο το Αγρίνιο και σε όλο τον κόσμο που την γνώρισε, η 19χρονή Ελένη Αυδή που είχε όνειρα πολλά όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της.

Την πρόλαβε όμως ο θάνατος, καθώς στα 19 της χρόνια, (δειτε εδώ) μια μοτοσικλέτα που βρέθηκε στο δρόμο της και οδηγούσε 39χρονος και κατευθυνόταν προς τη Γλυφάδα την παρέσυρε την ώρα που διέσχιζε τον δρόμο, με αποτέλεσμα να την πετάξει πολλά μέτρα μακριά.

Στη συνέχεια, ο οδηγός της μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχό της, έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε θανάσιμα. Τα δύο άτομα διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο Αγρίνιο, στο συγγενικό περιβάλλον της άτυχης φοιτήτριας που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί και το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στο αγγελούδι τους. Το κακό κυκλοφόρησε γρήγορα και στις παρέες της στην Αθήνα και στο Αγρίνιο και ο πόνος είναι αβάσταχτος.

Την αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα και την Τρίτη 17 Οκτωβρίου  στις 12.00 μμ. στον Ι. Ν Αγίου Δημητρίου Γουριώτισσας Αγρινίου θα είναι όλοι εκεί να τις πουν το στερνό αντίο.

«Καλό ταξίδι Ελενίτσα, άγγελε μας θα μας λείψεις!”

ΚΗΔΕΙΑ – ΤΡΙΤΗ 17/10/2017 – ΕΛΕΝΗ Β. ΑΥΔΗ ΕΤΩΝ 19
ΚΗΔΕΙΑ

ΑΥΔΗ

ΕΛΕΝΗ

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΕΤΩΝ 19

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ώρα 12.00 μμ.

ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

κηδεύουμε την αγαπημένη μας ΚΟΡΗ ΑΔΕΡΦΗ & ΕΓΓΟΝΗ.

Παρακαλούμε τους συγγενείς & φίλους όπως συνοδεύσουμε την Εκφορά της.

-ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ – -Ο ΑΔΕΡΦΟΣ- -ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ

-ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ-

ΠΗΓΗ: agriniosite.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.