Βανδάλισαν πάλι παιδική χαρά στη Βάρη




 

Για δεύτερη φορά μέσα σε δεκαπέντε μέρες χρειάζεται να γίνει επισκευή στη νέα παιδική χαρά στο Αλώνι της Βάρης, η οποία παραδόθηκε πρόσφατα και αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες γονείς και παιδιά σε καθημερινή βάση.

Οι ζημιές έχουν προκληθεί, σύμφωνα με μαρτυρίες, από βανδαλισμούς που προξένησαν ομάδες νεαρών που κάνουν κακή χρήση των οργάνων τα οποία έχουν σχεδιαστεί για παιδιά έως 14 ετών ενώ οι ίδιοι είναι αρκετά μεγαλύτεροι.

Ο Δήμος καλεί όλους τους κατοίκους της περιοχής να διαφυλάξουν τη Δημοτική Περιουσία και να κάνουν σωστή χρήση των παιδικών χαρών. Επίσης παρακαλούνται όσοι παρατηρούν συμπεριφορές που προκαλούν ζημιά στις εγκαταστάσεις, να το καταγγείλουν στο Δήμο στο τηλέφωνο 15888 ή να καλέσουν απευθείας το 100, καθώς η πρόκληση ζημιών σε δημόσια περιουσία διώκεται ποινικά.

Σε ότι αφορά τη ζημιά που προκλήθηκε, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα την αποκαταστήσει εντός της επόμενης εβδομάδας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.