Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά η εκτέλεση στο Joy Bar στη Γλυφάδα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

 

 

(του Παναγιώτη Σπυρόπουλου/thetoc.gr)

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών φαίνεται να οφείλεται η εκτέλεση του 39χρονου Αλβανού συνιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στη Γλυφάδα από «μισθωμένους» δολοφόνους. Το θύμα ήταν σεσημασμένο για υποθέσεις ναρκωτικών και εκεί προσδιορίζεται το κίνητρο, σύμφωνα με αξιωματικούς του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, που ανέλαβαν την υπόθεση.

Αρχικά την έρευνα είχε αναλάβει το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, ωστόσο μετά τις νέες εξελίξεις και τις ενδείξεις ότι δεν πρόκειται για φονική αντιπαλότητα κυκλωμάτων που πωλούν προστασία, η προανάκριση πέρασε σε άλλο τμήμα.

Ο 39χρονος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι τρεις, έπειτα από πυροβολισμούς έξω από το μπαρ της Γλυφάδας. Όλα έγιναν χθες στις 04:30 τα ξημερώματα έξω από ένα μπαρ στη συμβολή των οδών Αγγέλου Μεταξά και Πανδώρας όταν δύο δράστες φορώντας κουκούλες πέρασαν έξω από το νυχτερινό μαγαζί, όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν ο αλβανικής καταγωγής μέτοχός της επιχείρησης μαζί με τρεις φίλους του.

Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες πυροβόλησαν τρεις φορές με πιστόλι ανατολικού διαμετρήματος. Μετά από τον έλεγχο έξω από το μαγαζί όπου έγινε το συμβάν οι αρχές περισυνέλεξαν τρεις κάλυκες. Από τους πυροβολισμούς εξοστρακίστηκαν σφαίρες και τραυματίστηκαν ακόμη τρία άτομα (δύο Έλληνες και ένας Αλβανός ) τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο “Ασκληπείο Βούλας”.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο ένας εξ αυτών έδινε μέχρι χθες αργά το βράδυ μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δράστες της επίθεσης  πλησίασαν πεζοί το νυχτερινό κέντρο τα ξημερώματα στην περιοχή της Γλυφάδας και άρχισαν να πυροβολούν. Τότε επικράτησε πανικός και οι θαμώνες του μαγαζιού είδαν τους τέσσερις άνδρες να σωριάζονται στο έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία “καθαρή” εκτέλεση, η οποία αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών που σχετίζεται με δοσοληψίες ναρκωτικών ουσιών.

Η συγκεκριμένη δολοφονική και μαφιόζικη επίθεση πάντως προσιδιάζει αρκετά στην δολοφονία που είχε γίνει έξω από το μαγαζί “Μαμάκας” στο Γκάζι το 2011. Τότε ένας άγνωστος δράστης είχε στήσει ενέδρα σε δύο άντρες τους οποίους πυροβόλησε έξι με επτά φορές με πιστόλι εννέα χιλιοστών. Εκείνο το διάστημα οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ νονών της νύχτας.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ ΑΠΌ ΤΟ ZOUGLA.GR

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ ΑΠΌ ΤΟ ZOUGLA.GR

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.