3B: Αναβάλλεται η διανομή του εδαφοβελτιωτικού




Η προγραμματισμένη για σήμερα διανομή του εδαφοβελτιωτικού από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αναβάλλεται για λόγους ανωτέρα βίας. Θα ανακοινωθεί η συνέχιση της διανομής με σχετικό δελτίο τύπου και με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.vvv.gov.gr)

Θυμίζουμε πως μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί σε συμπολίτες μας συνολικά 970 σακιά του εδαφοβελτιωτικού υψηλής ποιότητας που παράγεται από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Η φθινοπωρινή περίοδος καλλιέργειας φυτών είναι στο τέλος της και οι νέοι χρήστες έχουν ελαττωθεί σημαντικά. Πλέον η ζήτηση επικεντρώνεται κυρίως σε παλιούς χρήστες οι οποίοι ζητούν νέες ποσότητες. Η τροφοδοσία στους ήδη εγγεγραμμένους χρήστες θα συνεχιστεί για όσους έχουν ανταποκριθεί σε αποστολή των αποτελεσμάτων και των παρατηρήσεων τους. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν νέες ποσότητες, αλλά και όσοι έχουν παραλάβει ποσοότητα εδαφοβελτιωτικού, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν (αν δεν το έχουν ήδη κάνει) με τον επιστημονικό συνεργάτη του προγράμματος, Δρ Γκίκα στο τηλ 6937 755352 ή στο e-mail [email protected] για να ενημερώσουν για την πορεία της εφαρμογής.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.