6o Δημοτικό Αλίμου: Αντικαταστάθηκε η δασκάλα της μουσικής




Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δασκάλας Mουσικής στο 6ο δημοτικό σχολείο Αλίμου, η οποία έβαλε εννιάχρονους μαθητές να χτυπήσουν συμμαθητή τους μέσα στην τάξη, επειδή εκείνος δεν πρόσεχε στο μάθημά της, όπως είχε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες το protothema.gr.

Η δασκάλα που κατηγορείται από τους γονείς του σχολείου για τις αναχρονιστικές μεθόδους διδασκαλίας που χρησιμοποιούσε αλλά και για αδιαφορία απέναντι στους μαθητές της – για παράδειγμα, δεν είχε μάθει τα ονόματα τους και τους αποκαλούσε «αγόρι» και «κορίτσι» στη τάξη – όπως όλα δείχνουν, τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση της 4ης Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας.

Η θέση της καλύφθηκε από άλλον εκπαιδευτικό με το ίδιο αντικείμενο, ο οποίος εμφανίστηκε στο μάθημα του πριν απο δυο μέρες και έτσι η λειτουργία του σχολείου μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε επέστρεψε στην κανονικότητα με τους γονείς να δηλώνουν ανακουφισμένοι από αυτή την εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δασκάλα Μουσικής αναμένεται να καταθέσει σήμερα στα πλαίσια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης ( ΕΔΕ).

Όπως λένε πηγές από το σχολείο δεν πρόκειται να αποδεχθεί τις κατηγορίες που της αποδίδουν οι γονείς των μαθητών, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για παρεξήγηση και υπερβολές των μικρών μαθητών.

Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς κάποιοι γονείς προτίθενται να καταθέσουν μέχρι και αγωγές εναντίον της δασκάλας για ψυχική οδύνη που, όπως υποστηρίζουν προκάλεσε στους ίδιους και στα παιδιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: PROTOTHEMA.GR

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.