Γλυφάδα: Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»




Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να δώσουν το παρών στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που πραγματοποιείται με σκοπό την ενίσχυση του.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το καθιερωμένο ραντεβού δίνεται για τις αρχές Δεκεμβρίου, 1, 2 και 3 του μήνα στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας.

Εθελοντές και φίλοι του Κέντρου έχουν βάλει τα δυνατά τους για να προσφέρουν, σε όσους βρεθούν στην εκδήλωση, σπιτικά γλυκά, χειροποίητα στολίδια, κοσμήματα και γούρια. Στο Bazaar θα τα βρούμε όλα αυτά σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, μαζί με ρούχα και αξεσουάρ.

Τα έσοδα από το Bazaar θα συγκεντρωθούν για την ενίσχυση του οικοτροφείου, που έχει μοναδικό σκοπό και όραμα, την εξασφάλιση της καθημερινής και αξιοπρεπούς διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενεί.

Ωρες λειτουργίας του Bazaar: Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 12:00 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ., Σάββατο 2 Δεκεμβρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ. και την Κυριακή οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 10:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

1,2,3 Δεκεμβρίου, Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Σ. Καράγιωργα 2 Λ. Ποσειδώνος, Γλυφάδα).

Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»

 Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» βρίσκεται στην Παλλήνη.

Είναι μία στέγη φιλοξενίας 57 παιδιών με πολύ σοβαρά νοητικά και κινητικά προβλήματα.

Σκοπός του οικοτροφείου είναι δημιουργία μίας ζεστής, γεμάτη αγάπη αγκαλιάς, όπου άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές ζουν μία ζωή με αξιοπρέπεια, ισότητα, αποκτούν ανεξαρτησία και βιώνουν τη χαρά του ότι ανήκουν κάπου.

Το οικοτροφείο λειτουργεί σαν ένα «μεγάλο σπίτι» με άριστες συνθήκες υγιεινής και διατροφής.

Η επιστημονική ομάδα σχεδιάζει προγράμματα, για ουσιαστική καθημερινή απασχόληση, με πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες, για τους ενοίκους του οικοτροφείου και για όσους βρίσκονται δίπλα τους.

Οι ένοικοι παρακολουθούνται καθημερινά από παθολόγο, ψυχίατρο, φυσιοθεραπευτή, εργοθεραπευτή, παιδαγωγούς και νοσηλευτές.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

 Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.