Γλυφάδα-Βούλα: Θύματα διάρρηξης Νικολαΐδης- Βανδή, Ελαμπντελαουί και Οφόε!




Κοσμήματα πολύ μεγάλης αξίας και μετρητά είναι η λεία των διαρρηκτών που μπήκαν χθες το βράδυ στη διώροφη μονοκατοικία που μένουν Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή στη Βούλα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η διάρρηξη έγινε μεταξύ των ωρών 19:00 και 22:00 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι δεν είχε ενεργοποιήσει τον συναγερμό.

Ο Ντέμης  και η Δέσποινα έλειπαν από το σπίτι τους και όταν επέστρεψαν διαπίστωσαν ότι είχαν πέσει θύματα διαρρηκτών, που είχαν μπει στο σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο, στο ισόγειο.

Από το πρωί στη μονοκατοικία βρίσκονται αστυνομικοί για να πάρουν αποτυπώματα και να δουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά και από κάμερες γειτονικών σπιτιών.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, πήγε στο τμήμα Ασφάλειας Βούλας για να δώσει κατάθεση και να περιγράψει τα κοσμήματα που έκλεψαν οι διαρρήκτες.

Στη Γλυφάδα ξαναχτύπησαν οι διαρρήκτες που κλέβουν τα σπίτια ποδοσφαιριστών.

Αυτή τη φορά, το απόγευμα του Σαββάτου, έβαλαν στο στόχαστρο τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Ομάρ Ελαμπντελαουί και Οτζίτζα Οφόε που μένουν σε συγκρότημα κατοικιών, στη Γλυφάδα.

Οι διαρρήκτες έκλεψαν κοσμήματα, ρολόγια, χρήματα, ακόμη και ρούχα. Υπολογίζεται ότι η αξία των κοσμημάτων και των ρολογιών ξεπερνά τις 100.000 ευρώ και στις δύο περιπτώσεις. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν είχαν ενεργοποιήσει και αυτοί τους συναγερμούς.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι Νορβηγός υπήκοος και έχει γεννηθεί το 1991.

 

Ο Οτζίτζα Οφόε είναι Βέλγος υπήκοος κι έχει γεννηθεί το 1989.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.