Ηλιούπολη: Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ




Φθορές στην πρόσοψη των γραφείων της ΝΔ στην οδό Μαρίνου Αντύπα 99 στην Ηλιούπολη προξένησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι φθορές έγιναν αντιληπτές το πρωί από στελέχη του κόμματος οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία.

Οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τον υαλοπίνακα της πρόσοψης των γραφείων, που βρίσκονται στο ισόγειο, πιθανότατα με μία παλέτα που βρέθηκε στο σημείο.Για το συμβάν διενεργείται έρευνα από την αστυνομία.

Με αφορμή το περιστατικό, η αξιωματική αντιπολίτευση, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να αναγνωρίσει τα λάθη του και να αλλάξει πολιτική στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει τα εξής:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκαν τα Γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλιούπολη.

Η Κυβέρνηση εξακολουθεί να αρνείται να παραδεχθεί ότι στην χώρα υπάρχει πια γενικευμένη ανομία την οποία ενθαρρύνει με την ανοχή της.

Καλούμε για μια ακόμη φορά τον Αλέξη Τσίπρα να αναγνωρίσει τα λάθη του και να αλλάξει πολιτική, γιατί το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη είναι σημαντικότερο από τις εσωκομματικές ισορροπίες στο ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει η ΝΔ.

Να θυμίσουμε πως τα συγκεκριμένα γραφεία έχουν υποστεί και στο παρελθόν υλικές ζημιές από αγνώστους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.