Μαρία Ανδρούτσου: «Θεωρώ ότι η ΚΕΔΕ κάηκε στο ζέσταμα…!»




Τη συμφωνία της με την εφαρμογή της απλής αναλογικής ή ενός πιο αναλογικού συστήματος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στην οποία προσανατολίζεται η παρούσα Κυβέρνηση, αποκάλυψε η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94 FM και την εκπομπή Δημοτικές Διαπλοκές.

Η κ. Ανδρούτσου δεν δίστασε μάλιστα να ψέξει την ηγεσία της ΚΕΔΕ, για την απόφασή της να αποχωρήσει από το τραπέζι του διαλόγου ενόψει τη νέας διοικητικής μεταρρύθμισης. «Στο διάλογο μένεις μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν συμφωνώ με καμία αποχώρηση από κανέναν διάλογο», τόνισε χαρακτηριστικά η δήμαρχος Αγ. Δημητρίου.

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι η ΚΕΔΕ κάηκε στο ζέσταμα. Έχασε την ευκαιρία να κάνει τη διαφορά ακολουθώντας μια ιδιαίτερα μαξιμαλιστική λογική ή τη λογική του όχι σε όλα».

Όσον αφορά το Δήμο Αγίου Δημητρίου, η κ. Ανδρούτσου δήλωσε ικανοποιημένη από το μέχρι τώρα έργο της δημοτικής αρχής, καθώς όπως σημείωσε έχουν ανοίξει όλα τα μεγάλα και μικρά θέματα της πόλης.

Η διαπλάτυνση της λεωφόρου Αγ. Δημητρίου, οι επισκευές σε σχολικά κτίρια, οι εκτενείς ασφαλτοστρώσεις και η ανάπλαση της περιοχής πίσω από το σταθμό του Μετρό, είναι μερικά από τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και για την υλοποίηση των οποίων η δημοτική αρχή δίνει αγώνα δρόμου.

Παράλληλα, η κ. Ανδρούτσου εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, ενώ αντίθετα υπογράμμισε πως η οικονομική κρίση αποτελεί τροχοπέδη για την υπογειοποίηση του υποσταθμού της ΔΕΗ στον Ασύρματο.

Τέλος, η δήμαρχος αποκάλυψε πως σε κάθε περίπτωση θα διεκδικήσει την επανεκλογή της, προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της.

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 10.00-12.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.