Nέα Σμύρνη: Σοκάρουν τα σημειώματα του 43χρονου που πήρε στον θάνατο τα 2 παιδιά του




«Σας βαρέθηκα όλους», έγραψε στον τοίχο πριν βάλει φωτιά στο διαμέρισμα – Tι λένε οι φίλοι και οι γείτονες του υπαξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας

Σοκ προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Νέα Σμύρνη νωρίς το πρωί του Σαββάτου, όταν πατέρας έβαλε τέλος στη ζωή του παίρνοντας μαζί του στον θάνατο τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Ο 43χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και υπηρετούσε στην 21η Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων, τα ξημερώματα της Παρασκευής προς Σάββατο έγραψε στον τοίχο του σπιτιού τη φράση «σας βαρέθηκα όλους» και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, αφού πρώτα είχε κλείσει όλες τις πόρτες.

Σύμφωνα με γνωστούς και φίλους του, το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν βασανισμένος. Όπως λένε ο λόγος ήταν, ο δικαστικός Γολγοθάς της αντιδικίας με την πρώην γυναίκα του.

«Αφού Σταύρο είχες προβλήματα να μπω στο σπίτι που ζούσα 11 χρόνια να πάρω τα πράγματα μου, έχω και εγώ πρόβλημα που τα παιδιά μου μένουν μόνιμα στο σπίτι σου, μέρα νύχτα, ότι έδωσες, πήρες αλήτη», έγραφε ένα από τα σημειώματα που βρέθηκαν τοιχοκολλημένα στο διαμέρισμα της τραγωδίας στην Νέα Σμύρνη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ PROTOTHEMA.GR

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.