Ο Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας της Φιλοσοφίας στην ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνη




Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης και το Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ, ένας διεθνώς καταξιωμένος  Μη Κυβερνητικός &Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός στελεχωμένος από εκλεκτούς Έλληνες και ξένους επιστήμονες και συγγραφείς στον Τομέα του Πρακτικού Φιλοσοφικού προβληματισμού με επιστημονικά Συμπόσια στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες του εξωτερικού από το 2010 και με 53 εθνικά παραρτήματα ανά τον κόσμο,  διοργανώνουν τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Φιλοσοφίας, συμφώνως προς την σχετική εγκύκλιο της UNESCO και παράλληλα με ανάλογες εκδηλώσεις σε όλες τις χώρες του κόσμου, με ομιλίες διακεκριμένων πανεπιστημιακών και ελεύθερη συζήτηση με το κοινό, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Πάνος Χαλδέζος» του Μεγάρου της ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης, την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18.00.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με τις ομιλίες τους οι επιστήμονες:

Α)JeffreyLevet, Ομότιμος Καθηγητής Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και του Ευρωπαϊκού Κέντρου της UNESCO στο Βελιγράδι για την Ειρήνη και την Ανάπτυξη.

Β) Στέφανος Βογαζιανός Roy, Διδάκτορας Συγκριτικής Εθνολογίας Παν/μιου Γλασκώβης, Μέλος Διεθνούς Ακαδημίας Κοινωνικών Επιστημών.

Γ) Πάρις Κατσίβελος, Συγγραφέας, Καθηγητής Ανωτάτης Σχολής Δραματικής Τέχνης και Ποιοτικής Δημοσιογραφίας του Αυστριακού Παν/μιου D.U.K.

Δ) Λαυρέντιος Δελλασούδας, Ομότιμος Καθηγητής Παιδαγωγικής του Παν/μιου Αθηνών, Συγγραφέας.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

” Ο Εορτασμός της Ημέρας της Φιλοσοφίας στην Εστία Νέας Σμύρνης
την 16η Νοεμβρίου 2017 προσδίδει ιδιαίτερη έμφαση στην παιδαγωγική παράμετρο της Φιλοσοφίας “

   ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, Τ.Κ. 17121, Νέα Σμύρνη

Τ: 210 9333702  210 9330274  F: 210 9333694

Εmail: [email protected]

www.estia-ns.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.