Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη




Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, όταν πατέρας έβαλε φωτιά στο σπίτι με σκοπό να αυτοκτονήσει ο ίδιος και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Πρόκειται για έναν 40χρονο επισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο δίδυμα αγόρια, ηλικίας 8 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά μικρής έκτασης λίγο μετά τις 6 το πρωί.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από υπνοδωμάτιο και τα τρία άτομα εντοπίστηκαν στο χωλ. O πατέρας κλείδωσε πρώτα τις πόρτες και τα παράθυρα και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο στρώμα του κρεβατιού και σε κάποια ρούχα.

Τα παιδιά προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά δεν τα κατάφεραν και βρήκαν μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία.

Ο 40χρονος ήταν χωρισμένος (πριν 1,5 χρόνο), πιθανόν με ψυχολογικά προβλήματα και είχε πάρει τα παιδιά για το Σαββατοκύριακο.

Στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν σημειώματα του ιδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος αναρωτιέται «αν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτό το κράτος» και φέρεται να έχει γράψει:

«Πριν βιαστείτε να με κρίνετε και να βγάλετε συμπεράσματα, να μάθετε για τα λάθη τους, να μάθετε την αλήθεια.

Το χάπι της αδικίας δε μπορώ να το καταπιώ, σας βαρέθηκα όλους, ο πεθερός μου να ασχοληθεί με τις κόρες του και εγώ με τα παιδιά μου. Δεν αντέχω άλλο, τι να την κάνω τη ζωή μου».

Εμφανίζεται να καταφέρεται κατά του πατριού της συζύγου του και να τον κατηγορεί για το χωρισμό του. Του διαμηνύει να ασχολείται εκείνος με τις κόρες του (σ.σ. τη σύζυγό του αυτόχειρα) και όχι με τα δικά του παιδιά.

Επίσης σε άλλο σημείωμα φέρεται να λέει ότι «θα ψάξει η Νικολούλη ότι έχει συμβεί και θα σας ξεμπροστιάσω όλους στην τηλεόραση».

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως τη φωτιά και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία. Ειδικότερα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ.Γεννηματάς».

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Πηγή φωτό: Eurokinissi

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα Σμύρνη: Είχε σχεδιάσει την τραγωδία ο 40χρονος υπαξιωματικός; Η δραματική του ζωή

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.