Συγχαρητήρια στο γιατρό Στέλιο Πίππη




Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Κρόνος Αγ. Δημητρίου αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στο γιατρό του αγώνα Α’ κατηγορίας Εφήβων ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ – ΑΟΠ.ΦΑΛΗΡΟΥ, κύριο Πίππη Στέλιο, που πραγματοποιήθηκε στις 10/10/2017.
Ο εν λόγω γιατρός δικαίωσε πλήρως την παρουσία του ως γιατρός του αγώνα, επιδεικνύοντας άριστη επαγγελματική ευσυνειδησία σε τραυματισμό νεαρού αθλητή του συλλόγου μας, επιπρόσθετα όμως απέδειξε ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής μας υπάρχουν ακόμη γιατροί που σέβονται τον όρκο του Ιπποκράτη και τους διακατέχει το ήθος η ανιδιοτέλεια και ο ανθρωπισμός.
Συγκεκριμένα αφού έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο αθλητή μας στην συνέχεια τον μετέφερε στο Ιατρείο του γηπέδου καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.
Παρέμεινε στο ιατρείο του γηπέδου περίπου για μια (1) ώρα και 30’ λεπτά έως ότου με υπόδειξη του, παραληφθεί ο αθλητής από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στην συνέχεια τον συνόδεψε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου παρέμεινε κοντά του όσον χρόνο διάρκεσαν οι εξετάσεις, συμμετέχοντας στην αποκατάσταση του τραυματισμού.
Τέλος λίγο μετά την 03:00 π.μ. αποχώρησε από το νοσοκομείο αφού έδωσε διευκρινίσεις / συμβουλές για την αποθεραπεία του αθλητή, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι αφιλοκερδώς παραμένει στην διάθεσή του για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή βοήθεια χρειαστεί.
Θερμά συγχαρητήρια Γιατρέ ως ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης για την ανιδιοτελή ευσυνειδησία σας!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.