Ταυτοποιήθηκε το απανθρακωμένο πτώμα στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης




Σε αυτοκτονία οφείλεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο θάνατος ενός Αλβανού ηλικίας 50 ετών, που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του σήμερα το πρωί, στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής που ερευνούν την υπόθεση βρήκαν τη  σύζυγό του, η οποία τους είπε ότι ο άντρας της τον τελευταίο καιρό είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι το θύμα δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις αρχές, ενώ δεν είχε με κανένα οικονομικές διαφορές.

Το θύμα εργαζόταν σε ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και σήμερα δεν εμφανίστηκε στη δουλειά με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι οικείοι του.

Το απανθρακωμένο πτώμα μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Κατά πάσα πιθανότητα ο 50χρονος πήγε στο σημείο με το αυτοκίνητό του, ένα Citroen C4, περιλούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.