Tο «πιο γρήγορο 10άρι» της πόλης, δίπλα στην θάλασσα




Όλα είναι έτοιμα για το «πιο γρήγορο 10άρι» της πόλης που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, με την τεχνική επιμέλεια της All About Running, στις εγκαταστάσεις Ε.Α.Κ.Ν. του Αγ. Κοσμά δίνοντας σε εκατοντάδες δρομείς την δυνατότητα να χαρούν την πανέμορφη διαδρομή δίπλα στην θάλασσα έως τη Γλυφάδα.

Σημαντική υποστήριξη

Για έβδομη (7) συνεχή  χρονιά Μεγάλος Χορηγός του αγώνα είναι η Asics. Η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών παρέχει όλα όσα χρειάζεται ένας δρομέας για να ξεπερνά συνεχώς τον εαυτό του, να πετυχαίνει τους στόχους του ή απλά να απολαμβάνει με άνεση και ασφάλεια το αγαπημένο του χόμπι.
Τον αγώνα στηρίζει, ακόμα, το αποκλειστικά δρομικό κατάστημα Runner Store, στο οποίο ο κάθε δρομέας μπορεί να επιλέξει τα καλύτερα «δρομικά εργαλεία» που θα τον συντροφεύουν στην προπόνηση ή τους αγώνες μέσα από μία πλούσια συλλογή από χιλιάδες εξειδικευμένα προϊόντα.

Περιγραφή διαδρομής αγώνα: 

Εκκίνηση έξω από το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά – Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα – οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) αναστροφή (5χλμ.) και επιστροφή.
Σημείωση: Η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία Ελληνικού και με κώνους επί της δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος. Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Ενέργεια και Ενυδάτωση
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σε κάθε σταθμό υδροδοσίας, οι δρομείς θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους αθλητικό ποτό, POWERADE, αλλά και Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, αποκτώντας έτσι την ενυδάτωση και την απαραίτητη αντοχή για να πετύχουν το στόχο τους. Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν Το Γλυκό που Κάνει Καλό καθώς o Μακεδονικός Χαλβάς υποστηρίζει την διοργάνωση!

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες
Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, καθώς και οι νικητές των ακόλουθων ηλικιακών κατηγοριών: έως 35, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75+. Όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν το ειδικά σχεδιασμένο αναμνηστικό μετάλλιο.

Παροχές διοργάνωσης
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διοργάνωση έχει φροντίσει να προσφέρει στους συμμετέχοντες σημαντικές παροχές.
Συγκεκριμένα, όλοι οι δρομείς θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση και αριθμό συμμετοχής, υπηρεσία φύλαξης προσωπικών αντικειμένων, τροφοδοσία κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, υγειονομική κάλυψη, αναμνηστικό μετάλλιο, φωτογραφικό υλικό από τη συμμετοχή τους, ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής. Επιπλέον όσοι έχουν επιλέξει το ενισχυμένο πακέτο θα λάβουν και το αναμνηστικό τεχνικό T-Shirt του αγώνα.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή για το πιο γρήγορο δεκάρι της Αθήνας στο athenshealthrun.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.