Το βιντεάκι του Κωνσταντάτου για την ανάπλαση της πλατείας Εθνάρχου Μακαρίου




Δείτε το το βίντεο που ανέβασε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, για την ανάπλαση της πλατείας Εθνάρχου Μακαρίου, στην Αργυρούπολη:

 

Παραδόθηκε ανακαινισμένη και η πλατεία της Εθνάρχου Μακαρίου. Ένας υπέροχος πολυχώρος για όλη την οικογένεια!Με ιδιαίτερο μεράκι και αγάπη ανακαινίσαμε μία ακόμα παραμελημένη πλατεία της πόλης μας αυτή στην συμβολή Εθνάρχου Μακαρίου και 3ης Σεπτεμβρίου. Νέα παιδική χαρά, Υπαίθριο Γυμναστήριο, νέος φωτισμός και πλούσια δεντροφύτευση σε έναν χώρο που για τους μικρούς μας φίλους έχει και το γήπεδο 5χ5 που κατασκεύασε η διοίκηση μας.Μέρα με την μέρα αλλάζουμε την πόλη μας και κάθε γειτονιά της δέχεται την δυναμική μας παρέμβαση ώστε να γίνει ξανά χώρος αναψυχής και φιλοξενίας για όλους τους κατοίκους μας.Συνεχίζουμε δυναμικά.

Опубліковано Γιάννης Κωνσταντάτος Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης 31 жовтня 2017 р.

Παραδόθηκε ανακαινισμένη και η πλατεία της Εθνάρχου Μακαρίου. Ένας υπέροχος πολυχώρος για όλη την οικογένεια!

Με ιδιαίτερο μεράκι και αγάπη ανακαινίσαμε μία ακόμα παραμελημένη πλατεία της πόλης μας αυτή στην συμβολή Εθνάρχου Μακαρίου και 3ης Σεπτεμβρίου. Νέα παιδική χαρά, Υπαίθριο Γυμναστήριο, νέος φωτισμός και πλούσια δεντροφύτευση σε έναν χώρο που για τους μικρούς μας φίλους έχει και το γήπεδο 5χ5 που κατασκεύασε η διοίκηση μας.
Μέρα με την μέρα αλλάζουμε την πόλη μας και κάθε γειτονιά της δέχεται την δυναμική μας παρέμβαση ώστε να γίνει ξανά χώρος αναψυχής και φιλοξενίας για όλους τους κατοίκους μας.
Συνεχίζουμε δυναμικά.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.