Βούρκωσε ο Κωνσταντέλλος μιλώντας για τον Φιλάρετο (VIDEO)




Ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο, μιλώντας για το θάνατο του στενού του συνεργάτη, Φιλάρετου Χατζηστεφάνου, εμφανώς συγκινημένος βούρκωσε γεγονός που ανάγκασε τον πρόεδρο του συμβουλίου να ζητήσει τη διακοπή της ζωντανής μετάδοσης.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος για τον Φιλάρετο Χατζηστεφάνου: 

Ένας καλός συνάδελφος, φίλος, συνεργάτης, συνοδοιπόρος, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Παρά τη μάχη που έδινε κατάφερε να είναι μαζί μας μέχρι και την τελευταία του στιγμή, ενεργός, να ασχολείται και να ενδιαφέρεται, ακόμη και από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Έστελνε μηνύματα για αυτά που διάβαζε και μάθαινε για την πόλη. Μίλησα μαζί του για μια ώρα, την προηγούμενη βδομάδα, πριν διασωληνωθεί και χάσει την επαφή με το περιβάλλον και σε αυτή την κουβέντα επίκεντρο ήταν τα θέματα της πόλης.

Πότε θα ανάψουμε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό κλπ.

Ενός λεπτού σιγή για τον Φιλάρετο Χατζηστεφάνου

 

 

 

 

 

 

 

Ένα μπουκέτο λουλούδια στη θέση του εκλιπόντος

 

O Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Φιλάρετος Χατζηστεφάνου, έχασε την άνιση μάχη με την επάρατο νόσο το βράδυ της Κυριακής 12 Νοεμβρίου.
Ο Φιλάρετος Χατζηστεφάνου είχε γεννηθεί το 1968 στη Βούλα και ήταν παντρεμένος με τη Ζωή Χριστοδούλου. Εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος το 2014 ενώ το 2016 ορίστηκε Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δημάρχου.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε: “Σήμερα χάσαμε έναν καλό φίλο, ένα αγνό εργάτη ο οποίος μέχρι το τέλος, αγωνιζόταν και νοιαζόταν για τη μεγάλη του αγάπη, την πόλη στη οποία μεγάλωσε. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια αλλά και όλου του Δήμου στους δικούς του”.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στις 15.00 στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη στη Βούλα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.