“Ζητάμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες την άμεση παρέμβασή τους”




Tην άμεση παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών για τα περιστατικά που συνέβησαν στο 6ο δημοτικό σχολείο Αλίμου, ζητά το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Ο σύλλογος έχει καταθέσει τις έγγραφες καταγγελίες γονέων δύο μαθητών που τιμώρησε η δασκάλα της μουσικής, και μια επιστολή που υπογράφουν 156 γονείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου επικοινώνησε εγγράφως, σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, σχετικά με τις καταγγελίες που αφορούν τη συμπεριφορά της δασκάλας μουσικής του σχολείου μας, ζητώντας την άμεση παρέμβαση και τις ενέργειές τους.

Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων, απευθυνθήκαμε στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ’ Αθήνας, στο Διευθυντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου, στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Αλίμου και στο Δήμαρχο Αλίμου, ενημερώνοντας σχετικά με τις πρόσφατες έγγραφες καταγγελίες που μας κοινοποιήθηκαν και συγκεκριμένα:

  • Έκφραση παραπόνου την οποία υπογράφουν 156 γονείς του σχολείου μας, όπου αναφέρονται σε άκρως ανησυχητική συμπεριφορά της δασκάλας προς τους μαθητές (με Αρ.Πρωτ 277 / 09-11-2017, από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Δ’ Αθήνας) .
  • Αναφορά γονέων για προτροπή της δασκάλας σε μαθητές να χτυπήσουν με «φάπες» το γιό τους και συμμαθητή των παιδιών, «επειδή μιλούσε» (με Αρ.Πρωτ. 251/20-10-17 από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Δ’ Αθήνας).
  • Επιστολή από 22-09-2017 μητέρας προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Δ’ Αθήνας και τον Διευθυντή του Σχολείου, όπου αναφέρεται σε τιμωρία που επέβαλε η δασκάλα στο γιο της να μείνει κάτω από τον μεσημεριανό ήλιο, μην επιτρέποντάς του να πιει νερό.

Εδώ και πολλά χρόνια ακούγονται στο σχολείο μας παράπονα και καταγγελίες για τη συμπεριφορά της δασκάλας της μουσικής και γνωρίζουμε ότι σε πολλές περιπτώσεις γονείς έχουν φτάσει μέχρι τον Διευθυντή και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας.

Τα πρόσφατα περιστατικά και οι έγγραφες καταγγελίες έχουν θορυβήσει ιδιαίτερα όλους τους γονείς και ζητάμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ τους, προκειμένου να υπάρξει μια οριστική επίλυση του προβλήματος, προς το συμφέρον των μαθητών του σχολείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.