Aίρονται τα εμπόδια για τη διαπλάτυνση της Αγίου Δημητρίου




Δικαιώνεται ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, μετά την αποδοχή της προσφυγής του στην Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 του Ν.3463/2006, κατά της απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, σχετικά με το έργο διαπλάτυνσης της Λεωφόρου Αγίου Δημητρίου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής είχε κάνει δεκτή την ένσταση των Δημοτικών Συμβούλων Νικολάου Βρεττού και Εμμανουήλ Παπαδακάκη , καθώς και ιδιοκτητών του ακινήτου επί της οδού Αγ. Δημητρίου και Δαιδάλου, ακυρώνοντας την υπ’ αρ. 224/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη σύναψη και τους όρους της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίου Δημητρίου για την κατασκευή του έργου «Διαπλάτυνση της λεωφόρου Αγ. Δημητρίου από Θεομήτορος έως Γράμμου». 

Μετά την αποδοχή της προσφυγής του Δήμου, αίρονται τα εμπόδια για την έναρξη υλοποίησης του έργου, που αναμένεται να αλλάξει ριζικά την εικόνα της πόλης του Αγίου Δημητρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαρία Ανδρούτσου: Μικροσυμφέροντα μπλοκάρουν τη διαπλάτυνση της Αγίου Δημητρίου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.