Έρχονται από τη Σέριφο στον Άλιμο για να παίξουν μπάλα και να μαζέψουν τρόφιμα




Στις 23 Δεκεμβρίου, στις 13:30 το μεσημέρι, στο γήπεδο Τραχώνων Αλίμου οι «Επίλεκτοι Σερίφου» αναμετρώνται με τους «Παλαίμαχους της Εθνικής», σε ένα φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα που γίνεται με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλίμου.

Η Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ που διοργανώνει τον αγώνα κατάφερε να μεταμορφώσει ένα ξερό γήπεδο στο νησί, σε γήπεδο προδιαγραφών 7 x7 με τον παλιό χλοοτάπητα του γηπέδου Τραχώνων, τον οποίο τους δώρισε ο δήμος Αλίμου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ

Η Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ στα πλαίσια του κοινωνικού έργου που προσφέρει στο νησί μας εδώ και δεκατέσσερα χρόνια και με την αγωνία που την κατέχει για την καλύτερη διαβίωση των παιδιών μας ( μικρών και μεγάλων) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει και να παραδώσει σε όλους εσάς τους συμπολίτες μας έναν χώρο που για πολλά χρόνια ήταν το ξερό γήπεδο του Αυλώμονα, σε ένα γήπεδο προδιαγραφών 7 x7 με πλαστικό χλοοτάπητα, ενός χώρου που πιστεύουμε ότι θα δώσει μεγάλη χαρά σε μικρούς και μεγάλους.
Οκτώβρη του 2016 μας κοινοποίησε το συμβούλιο του Δήμου Αλίμου για την παραχώρηση του τάπητα και με άμεσες κινήσεις της Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ πήραμε την άδεια από τον Δήμο Σερίφου για την διαμόρφωση του χώρου.
Έγιναν τα απαραίτητα χωματουργικά, η μεταφορά του τάπητα, το στρώσιμο από ειδικό συνεργείο, η κατασκευή των νέων τερμάτων και η γραμμές, φυσικά με όλα τα έξοδα από την Π.Ε.Φ.Ο.
Δεν αργήσαμε πολύ και στα τέλη Νοεμβρίου παραδώσαμε τον χώρο στον Δήμο Σερίφου και στους πολίτες νοιώθοντας μια τεράστια ικανοποίηση και χαρά για το αποτέλεσμα.
Πλέον αυτός ο μικρός παράδεισος μπορεί να φιλοξενήσει μικρούς και μεγάλους, είδη ο κόσμος που μαζεύεται για να παίξει λίγο μπαλίτσα όπως λέγεται στην πιάτσα του ποδοσφαίρου είναι πολύς και ευχόμαστε να γίνουν περισσότεροι.
Για την ολοκλήρωση του έργου χρειάστηκε και οι βοήθεια κάποιων ανθρώπων τους οποίους σαν Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσιος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν πρώτα στον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και στο δημοτικό συμβούλιο για την παραχώρηση του τάπητα και την μεταφορά του στα πρακτορεία, στον Δήμο Σερίφου για την άδεια διαμόρφωσης του χώρου, στον Αργύρη Σταματέλο για τα τεχνικά, στον Βασιλέα Βαραγγιάνη για το στρώσιμο του γηπέδου, στον Γιώργο και στον Νίκο Κουζούπη για τα μηχανήματα που μας διέθεσαν για να στρωθεί το γήπεδο, στον Ανδρέα Βαλσαμακη για την παραχώρηση του γερανού, τον Α.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ για το μηχάνημα διαγράμμισης, τον Μανώλη Χριστοδούλου για την κατασκευή των τερμάτων και σε όσους ακόμα βοήθησαν για την κατασκευή του γηπέδου φυσικά το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στον κόσμο ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει τα όνειρά και τα έργα της Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ δίνοντας από το υστέρημά του, χωρίς την στηρίξει του κόσμου δεν θα είχαμε καταφέρει πολλά πράγματα όπως και χωρίς την ενέργεια και την αποφασιστικότητα όλων των παιδιών της Π.Ε.Φ.Ο δεν θα θέταμε νέους στόχους.
Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλων τον κόσμο που θα βρεθεί στην Αθήνα τα Χριστούγεννα ότι η Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ διοργανώνει για τρίτη χρονιά φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων της Εθνικής Ελλάδος και παλαιμάχων Σερίφου στο στάδιο των Τραχώνων στον Άλιμο για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αλίμου στις 23-12-2017, επίσης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ανήμερα της πρωτοχρονιάς η πεφο θα πει τα κάλαντα περνώντας από τα σπίτια των συμπατριωτών στη Σέριφο. Όσο για τα εγκαίνια του γηπέδου του Αυλώμονα θα ενημερωθείται σε σύντομο χρονικό διάστημα, ας αρχίσουν σιγά σιγά οι βετεράνοι να προθερμένονται.
Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και χαρά, όσο για την Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ……συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε….ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Δ.Σ Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.