Nέα Υγειονομική Διάταξη για τις παραλίες σε Γλυφάδα, Ελληνικό και Παλαιό Φάληρο




Στη νέα Υγειονομική Διάταξη, που εξέδωσε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, δεν θεωρούνται επικίνδυνες τέσσερις ακτές, που περιλαμβάνονταν στην απαγόρευση Νοεμβρίου και οι οποίες έχουν καθαριστεί από την πετρελαιοκηλίδα.

Πρόκειται για ακτές στον Πειραιά, στο Παλαιό Φάληρο, στο Ελληνικό και στη Γλυφάδα.

Ο όρμος του Λιμνιώνα στην Σαλαμίνα, κατά μήκος της ακτής, εκατέρωθεν του πέτρινου θεάτρου Σεληνίων, έμπροσθεν του ιστιοπλοϊκού ομίλου Σεληνίων και κατά μήκος της ακτογραμμής επί της οδού Ακτής Θεμιστοκλέους μέχρι την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, είναι το μοναδικό σημείο που θεωρείται ακόμα επικίνδυνο για κολύμβηση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς του υπουργείου Υγείας, η δημιουργία πετρελαιοκηλίδων στην επιφάνεια της θάλασσας περιορίζει σε σημαντικό βαθμό τη ποσότητα του διαλελυμένου οξυγόνου στο νερό με επιπτώσεις στους ζώντες οργανισμούς.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.