Νέλλη Μαυρίδου: Από το Φάληρο στο Κουρσεβέλ για τον Ρέμο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στο Κουρσεβέλ των Γαλλικών Άλπεων για να ακούσει τον Αντώνη Ρέμο, βρέθηκε με την παρέα της η όμορφη δημοτική σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου, Νέλλη Μαυρίδου, η οποία ανέβασε στο facebook φωτογραφίες από το bar restaurant «Nammos» ενώ ανέβασε και ένα βίντεο στο instagram.

Στο Κουρσεβέλ και το αγαπημένο της σκυλάκι

#layla❤️ #chilling_out #Courchevel

Publié par Νέλλη Δημήτριος Μαυρίδου sur vendredi 29 décembre 2017

#remos #everywhere #happynewyear #from #courchevel1850

A post shared by Νέλλη Μαυρίδου (@nelliemv) on

https://www.instagram.com/p/BdR4Xtehnyb/?taken-by=centreequestredecourchevel

H Nέλλη Μαυρίδου με τον Αντώνη Ρέμο στο Νammos στη Μύκονο

Επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες  και Λιβανέζοι κροίσοι ξόδεψαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μεσα σε μια βραδιά  βάζοντας «φωτιά» στις βουνοκορφές των Γαλλικών Άλπεων με προσάναμμα το υγρό πυρ απο τα διάφανα μπουκάλια της Cristal.
Εδω και δυο βδομάδες οι μετρ του bar restaurant «Nammos» στην Κουρσεβελ έκαναν υπολογισμούς, ψάχνοντας τρόπους και κατεβάζοντας ιδέες για το πως θα μπορούσαν να χωρέσουν 300 πρωτοκλασάτα και δευτεροκλασάτα  ονόματα στα τραπέζια ενός σαλέ που σε μέγεθος δεν υπερβαίνει τα 1.000 τμ και το κυριότερο, χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Η μια και μοναδική εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο κατάλευκο πάρκο αναψυχής  των Αράβων και Ρώσων πλουτοκρατών  φαίνεται πως αποτέλεσε κίνητρο για τους θαυμαστές του τραγουδιστή ώστε να μπουν στο κόπο να απογειώσουν τα ιδιωτικά τους αεροσκάφη  με τελικό  προορισμό το αεροδρόμιο της Γενεύης και απο κει με ελικόπτερο στο Rue de  l’ Altiport της Κουρσεβέλ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ PROTOTHEMA.GR

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.