Παρέμβαση του συλλόγου “Νυμφόληπτος” Βάρης στην ομιλία Σπίρτζη




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Στις 10 Δεκεμβρίου 2017, στο Δημοτικό θέατρο Βάρης, η τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ ΒΒΒ, πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ», με κεντρικό ομιλητή τον Υπ. Υποδομών – Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος ΒΒΒ κ. Γρ. Κωνσταντέλλος, ο Υφ. Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδης, πρόεδροι διαφόρων οργανισμών, από την περιφέρεια ο αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου, καθώς και διάφοροι τοπικοί φορείς και συλλογικότητες.

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Χερώματος Βάρης «Ο ΝΥΜΦΟΛΗΠΤΟΣ» καθώς και αρκετοί κάτοικοι του, έδωσαν το παρόν στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου που φιλοξένησε τη συγκέντρωση και δια του προέδρου τους κ. Φώτη Κούτρα παρουσιάστηκαν τα κύρια θέματα που απασχολούν την περιοχή μας, δηλαδή το ενταξιακό και τη δημιουργία αντιπλημμυρικής θωράκισης για την προστασία της ζωής των συγκατοίκων μας, που με την παραμικρή βροχόπτωση κινδυνεύει η ακεραιότητά τους και η περιουσία τους.

Ο υπουργός κατανόησε απόλυτα τα προβλήματά μας και το δίκαιο του αιτημάτων μας και υποσχέθηκε να βοηθήσει προς την κατεύθυνση της υλοποίησής τους.

Ελπίζουμε ότι είναι η ώρα, αλλά και η πλέον κατάλληλη συγκυρία, η παρούσα κυβέρνηση να αντιληφθεί το χρόνιο πρόβλημά μας και επιτέλους να δώσει την πρέπουσα λύση.
Σας θέλουμε πάντα δίπλα μας με αγωνιστική διάθεση για διεκδικήσεις, γιατί τίποτε δεν κερδίζεται χωρίς ομοψυχία και διαρκή πάλη!!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. 

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.