Περάστε κόσμε! Ανοιχτές παραμένουν οι μπάρες στο μετρό (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Ανοιχτές παραμένουν οι μπάρες στο μετρό και όποιος θέλει μπορεί να περνάει ελεύθερα χωρίς κανένα έλεγχο.

Από μια βόλτα που κάναμε σε διάφορους σταθμούς, οι μισοί και παραπάνω επιβάτες περνούν χωρίς να επικυρώνουν την κάρτα τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σιωπηλή ανοχή από την κυβέρνηση γιατί δεν θέλουν να δημιουργηθούν προβλήματα μέσα στις γιορτές.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Περάστε κόσμε! Ανοιχτές παραμένουν οι μπάρες στο μετρό (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 20/12/2017 at 6:01 μμ
    Permalink

    Μαλλον μπερδευτηκατε, εχουν βγαλει ανακοινωσεις σχετικα-για τις ειδικες περιπτωσεις τις εχουν ανοικτες. Οσοι πχ εχουν ετησιες καρτες (1200 ατομα μονο στην εταιρια που εργαζομαι προσωπικα), ή εξαμηνιαιες, τις οποιες οπως γνωριζετε τις προπληρωνεις, μπορουν να τις χρησιμοποιησουν μεχρι τη ληξη τους και να εκδώσουν απευθειας τη νεα οποτε ληξει. Οποτε οπως μας ενημερωσαν επισημα, οι μπαρες παραμενουν ανοικτες γι αυτες τις περιπτωσεις και σε καθε περιπτωση μεχρι να προμηθευτουν οσοι εχουν κανει αιτηση, τις ηλεκτρονικες καρτες τους. Καλες γιορτες και καλυτερα να ελεγχετε πριν δημοσιευσετε ενα τοσο επικριτικο κειμενο με φωτογραφιες πολιτων….

    Απαντήστε
    • 20/12/2017 at 6:46 μμ
      Permalink

      “Ανοιχτές παραμένουν οι μπάρες στο μετρό και όποιος θέλει μπορεί να περνάει ελεύθερα χωρίς κανένα έλεγχο.

      Από μια βόλτα που κάναμε σε διάφορους σταθμούς, οι μισοί και παραπάνω επιβάτες περνούν χωρίς να επικυρώνουν την κάρτα τους!

      Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σιωπηλή ανοχή από την κυβέρνηση γιατί δεν θέλουν να δημιουργηθούν προβλήματα μέσα στις γιορτές”.

      Μάλλον εσείς μπερδευτήκατε με το παραπάνω κείμενο και το θεωρήσατε επικριτικό. Δεν υπάρχουν ανοιχτές μπάρες για ειδικές περιπτώσεις. Όποιος θέλει περν’αει χωρίς να επικυρώσει την κάρτα του, έχει δεν έχει.Τι δεν καταλαβαίνετε?

      Απαντήστε
  • 29/12/2017 at 10:45 πμ
    Permalink

    Τους μπαχαλάκηδες που σπάνε τις μπάρες μαζέψτε του ξια τι είναι έσχατη αδικία για αυτούς που χτυπάνε το εισιτήριο τους , αυτοί που χτυπάνε το εισητηριό τους δεν είναι πιο πλούσιοι από αυτούς που περνάνε τσάμπα διότι πιστεύουν στις ανθρώπινες αξίε

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.