Συγκλονίζει η Βάνα Μπάρμπα μετά το τροχαίο: “Εγώ έφταιγα…” (VIDEO)




Μερικές ώρες μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε, η Βάνα Μπάρμπα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου».

«Επιτρέπω να γίνει αυτό το γύρισμα εδώ. Μέσα από αυτό που μου συνέβη θέλω να είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή για όλο τον κόσμο. Αυτό που πέρασα εγώ μου έδωσε ένα μάθημα. Πρώτα από όλα η ευθύνη ήταν δική μου. Πέρασα από STOP. Δεύτερον τώρα στις γιορτές πίνουμε βγαίνουμε έξω, πρέπει να είμαστε οι προσεκτικοί ειδικά εμείς που είμαστε γονείς», είπε αρχικά η ηθοποιός θέλοντας να εξηγήσει γιατί έγινε το γύρισμα αυτό.

Και συνέχισε, μιλώντας για τα όσα έζησε: «Ξαφνικά περνάω με STOP και δεν θυμάμαι μετά τίποτα. Θυμάμαι ότι βρήκα τις αισθήσεις μου στις 11 η ώρα. Αυτό το κενό που έβλεπα πρόσωπα και δεν καταλάβαινα ποια είμαι, με χάραξε. Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω το παιδί μου δίπλα και μου λέει “μαμά, μαμά” εκεί άρχισα να αισθάνομαι σιγά σιγά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.