Το 10 το καλό στον δήμαρχο Αλίμου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μια κορνίζα με το νούμερο 10 που γράφει το όνομα του και ένα μπουκέτο σεριφιώτικα μανουσάκια χάρισαν στον δήμαρχο Αλίμου, οι συμπατριώτες του που ήρθαν από το νησί με την ποδοσφαιρική τους ομάδα για να παίξουν μπάλα με τους παλαίμαχους της Εθνικής, για καλό σκοπό. Γιατί εκτός από τα δυο συμβολικά δώρα που έδωσαν στον Ανδρέα Κονδύλη, γέμισαν με τρόφιμα ένα φορτηγάκι του δήμου, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ήταν μια προσφορά του Γιάννη Κονδύλη, πρώτου εξάδελφου του δημάρχου που έχει στη Σέριφο σούπερ μάρκετ.

Με πρωτοβουλία της Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ, ένα ξερό γήπεδο στο νησί, μεταμορφώθηκε σε ένα γήπεδο προδιαγραφών 7 x7 με τον παλιό χλοοτάπητα των Τραχώνων που παραχώρησε ο δήμος Αλίμου.

Οι Σεριφιώτες ευχαρίστησαν τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο για την προσφορά που έδωσε τόση χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Και όπως διαπιστώσαμε παίζουν καλή μπάλα, αφού οι παλαίμαχοι δυσκολεύτηκαν να τους κερδίσουν με 3-2.

Τα τρία ξαδέλφια από τη Σέριφο: Γιάννης Κονδύλης, Ανδρέας Κονδύλης και Γιάννης Αντωνάκης

 

“Αυτά έχουν ένα απίστευτο άρωμα, μοσχομυρίζει όλο το σπίτι, όσο μεγάλο και αν είναι με αυτό εδώ το ματσάκι λουλούδια, μου τα έστελνε η γιαγιά μου από τη Σέριφο και τώρα μου τα έφεραν οι πατριώτες και φίλοι” λέει ο δήμαρχος Αλίμου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To γήπεδο στη Σέριφο

 

 

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.