Βούλα: Ο Γιάννης Κωνσταντάτος παρουσίασε το βιβλίο του




Το τελευταίο του μυθιστόρημα «Αγριάνθρωπος» παρουσίασε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία» στην Βούλα (Κ. Καραμανλή 18, δίπλα από το δημαρχείο) ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος. Στην παρουσίαση παραβρέθηκε και η βουλευτής Σοφία Βούλτεψη.

“Μια ιδιαίτερα τιμητική βραδιά! Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τα βιβλιοπωλεία public και τον καλό μου φίλο Δήμαρχο των 3Β Γρηγόρη Κωνσταντέλο για την πολύ όμορφη εκδήλωση που μου διοργάνωσαν εχθές για την παρουσίαση του βιβλίου μου ο Αγριάνθρωπος στην αίθουσα Ιωνία στην Βούλα” είπε ο δήμαρχος

“Να ευχαριστήσω όλους όσους παραβρέθηκαν και κυρίως την εκδότρια μου Κέλλυ Καλέντη και τους υπέροχους ομιλητές για την αγάπη που έδειξαν στο νέο μου έργο”.

Ο «Αγριάνθρωπος» το τέταρτο βιβλίο του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, που εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο «Καλέντη», ως ένα διαχρονικό κλειδί άνοιξε μέσα στο χρόνο τις πόρτες του πολιτικού σκηνικού της Ελλάδας από τη δεκαετία του ’80 έως και σήμερα.

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που διαδραματίζεται παράλληλα σε δύο εποχές, την δεκαετία του ’80 με την εκλογή του Ανδρέα Παπανδρέου και την «Αλλαγή», αλλά και στο σήμερα, στην εποχή της κρίσης και των μνημονίων.

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.