Άλιμος: Δύο λουκέτα και μια νέα άφιξη στην αγορά της Δωδεκανήσου




Ούτε ένα χρόνο δεν άντεξε τον σκληρό ανταγωνισμό και την οικονομική κρίση η επιχείρηση “Αγγελική Γεύση” αρτοσκευάσματα, στην οδό Κύπρου, στο Άνω Καλαμάκι, εκεί που παλιότερα ήταν ο φούρνος του Μπέλλου.

Ακολούθησε την πορεία του γειτονικού καταστήματος με τα παραδοσιακά προϊόντα που έκλεισε πριν από λίγους μήνες. Λουκέτο έβαλε και το περίπτερο στη Δωδεκανήσου, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένης, δίπλα στη στάση.

Η μείωση της αγοραστικής δύναμης, ο ανταγωνισμός και ο οικονομικός στραγγαλισμός των επιχειρηματιών από την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία οδηγεί χιλιάδες επιχειρήσεις στο κλείσιμο.

Μια έξυπνη πρόταση έρχεται όμως στην αγορά της Δωδεκανήσου από την επιχειρηματία  Άντζελα Καραβέλλα, που φέρνει στον Άλιμο το γνήσιο κουλούρι Θεσσαλονίκης.

“Βρισκόμαστε Δωδεκανήσου 6 (δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα)και σας περιμένουμε από Τρίτη 23/01 να γευτείτε τις γλυκές και αλμυρές ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ γεύσεων !!!
Θα μοσχομυρίσει σουσάμι όλος ο Άλιμος” γράφει στο facebook 

Eυχόμαστε καλές δουλειές!!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.