Άλιμος: Κοπή της πίτας και αγιασμός στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος




Παρουσία του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη τελέσθηκε σήμερα Αγιασμός καθώς και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε στους εργαζόμενους χρόνια πολλά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία και απευθυνόμενους στους συμβασιούχους επανέλαβε για μια ακόμη φορά τη στήριξη της διοίκησης αλλά και του ίδιου προσωπικά, στον αγώνα που δίνουν, αφού καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Η αντιδήμαρχος Δώρα Σύρμα ευχήθηκε με τη σειρά της καλή χρονιά στους εργαζόμενους και στους συμβασιούχους που με συνέπεια και ευσυνειδησία εργάζονται μέρα νύχτα για να κρατούν την πόλη καθαρή.

Παρόντες στην κοπή της πίτας ήταν οι αντιδήμαρχοι Μαίρη Ανανιάδου και Στέφανος Διαμαντής, ο πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Αρτέμης Καραμολέγκος, η δημοτική σύμβουλος Γεωργία Πάπας, η διευθύντρια της τεχνικής υπηρεσίας Σωτηρία Μασούρη, η διευθύντρια περιβάλλοντος Ανδρομάχη Μούσια, ο συγκοινωνιολόγος του δήμου Δημήτρης Αναστασίου και ο Γιώργος Μακαριγάκης.

“Η καθαρή πόλη, η φροντίδα, η περιποίηση του πρασίνου και η προστασία του περιβάλλοντος είναι για εμάς πρώτη προτεραιότητα και καθημερινή πρακτική” είπε η αντιδήμαρχος Δώρα Σύρμα

“Συνεχίζουμε με συνέπεια και ευθύνη: καθαρισμοί, αποφράξεις, απολυμάνσεις και άσπρισμα φρεατίων- απεντομώσεις-καθαρισμός και πλύσιμο εσοχών κάδων πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων-κλάδεμα και φροντίδα δέντρων -λιομαζώματα, είναι μόνο μερικές από τις τελευταίες μας δράσεις”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.