Δύο ηλικιωμένες γυναίκες θύματα απατεώνων στον Άλιμο




Θύματα απατεώνων έπεσαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες στον Άλιμο. Από την πρώτη ηλικίας 87 ετών, κατάφεραν να  αποσπάσουν 6.000 ευρώ με την “απάτη του τροχαίου”.

Συγκεκριμένα ένας απατεώνας την πήρε τηλέφωνο και της είπε πως είναι αστυνομικός και ότι ο γιος της σκότωσε με το αυτοκίνητό του ένα μικρό παιδί αλλοδαπό. Της ζήτησε 6.000 ευρώ για να μην πάει φυλακή και να αφεθεί ελεύθερος. Η γυναίκα παρά τα όσα έχουν ακουστεί για τη συγκεκριμένη απάτη και λόγω βέβαια και της ηλικίας, το πίστεψε και του έβαλε τα χρήματα σε μια σακούλα (έτσι της είχε πει).

Βγήκε από το σπίτι και την άφησε σε ένα γεφυράκι που βρίσκεται στην οδό Κορυζή, στα σύνορα με το Παλαιό Φάληρο. Ο απατεώνας πέρασε φυσικά και την πήρε και η γυναίκα αμέσως τηλεφώνησε στο γιο της για να μάθει τι έγινε. Ήταν όμως αργά. Τα χρήματα είχαν “πετάξει”…

Στη δεύτερη περίπτωση ένα ζευγάρι απατεώνων με ένα ΙΧ σταμάτησαν μια 74χρονη που περπατούσε στη λεωφόρο Ελευθερίας (Αμφιθέας) και η γυναίκα συνοδηγός εμφανίστηκε ως λογίστρια του γιου της και του συζύγου της.

Της είπε ότι η εφορία οφείλει στο γιο της 3.000 ευρώ αλλά για να τα πάρει πίσω πρέπει να πληρώσει 1.200 ευρώ. Μάλιστα για να γίνει πιο πειστική προσποιήθηκε ότι μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο. Η 74χρονη της είπε ότι δεν είχε να της δώσει τα χρήματα και η απατεώνισσα την έπεισε να της δώσει τα χρυσαφικά που φορούσε. Χρυσό σταυρό, δαχτυλίδι και βέρα. Τα πήρε και έγινε καπνός μαζί με τον συνεργό της που οδηγούσε το αυτοκίνητο!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Δύο ηλικιωμένες γυναίκες θύματα απατεώνων στον Άλιμο

  • 13/01/2018 at 12:19 μμ
    Permalink

    Ανεξαρτητη Πρωτοβουλια Αλληλεγγυης Πολιτων Βαρης.Γνωριμια επικοινωνια.Συντονιστης Ευχαριστω.

    Απαντήστε
  • 13/01/2018 at 12:53 μμ
    Permalink

    Τα προβληματα και τα αιτια της παραβατικοτητας ειναι πολλα.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.