Γλυφάδα: Πως παγίδευσαν τη Βουλιώτισσα «χρυσοδάκτυλη»




Πρόσωπο υπεράνω υποψίας ήταν η 52χρονη Βουλιώτισσα υπάλληλος κοσμηματοπωλείου της Γλυφάδας, που έκλεβε τα τελευταία χρόνια συστηματικά την ιδιοκτήτρια με την οποία είχαν και στενή φιλία.

“Της είχαμε τυφλή εμπιστοσύνη…Της είχαμε δώσει ακόμη και το κλειδί του χρηματοκιβωτίου” είπε στους αστυνομικούς, η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται στην οδό Μεταξά.

Δεν της έφταναν τα χρυσαφικά που έκλεβε αλλά έβαζε χέρι ακόμη και στις τσάντες πελατισσών. Τα απανωτά κρούσματα οδήγησαν την ιδιοκτήτρια στο τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας.

Μίλησε στους αστυνομικούς για τις υπόνοιες που είχε και αποφάσισαν να την παγιδεύσουν.

Έβαλαν στην τσάντα της μητέρας της ιδιοκτήτριας προσημειωμένα χαρτονομίσματα και κάποια χρυσαφικά και περίμεναν να τη “συλλάβουν” οι κάμερες ασφαλείας.

Πράγματι η 52χρονη υπάλληλος χωρίς κανένα ενδοιασμό και παρά το γεγονός ότι υπήρχαν οι κάμερες, άνοιξε την τσάντα και έκλεψε 50 ευρώ και ένα κόσμημα, τα οποία βρέθηκαν πάνω της από τους αστυνομικούς.

Υπολογίζεται ότι η αξία των χρυσαφικών που είχε κλέψει, φτάνει τις 200.000 ευρώ, ενώ πολλά κομμάτια βρέθηκαν σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της, στη Βούλα. Τα υπόλοιπα τα διοχέτευε σε ενεχυροδανειστήρια. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και έναν ιδιοκτήτη ενεχυροδανειστηρίου στη Γλυφάδα, στον οποίο είχε πουλήσει μια χρυσή καδένα.

“Ότι έκανα θα το πληρώσω” είπε στην ιδιοκτήτρια και στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΝΟΤΙΑ.GR, η 52χρονη έπαιρνε αντικαταθλιπτικά χάπια.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.