“Η επόμενη θητεία θα είναι η εποχή των μεγάλων μαχών για την Ηλιούπολη”




Σε πολύ ζεστό κλίμα και σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη στο κέντρο της Ηλιούπολης κόψαμε την περασμένη Παρασκευή την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Παράταξής μας.

Με το δημιουργικό έργο στα Αντιπλημμυρικά, στην Κοινωνική Πολιτική, στα σχολεία, στις Παιδικές Χαρές, στους δρόμους, στα πεζοδρόμια στον Πολιτισμό και στον Αθλητισμό και στην εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου, τώρα όλοι μαζί πρέπει να αγωνιστούμε για τις μεγάλες υποθέσεις που θα αλλάξουν τους όρους της πόλης όπως η Υπόγεια Σήραγγα, η Δημόσια Περιουσία και την Έξυπνη Πόλη.

Η πόλη χρειάζεται την συσπείρωση όλων των ικανών στελεχών και των ανθρώπων της προόδου για να φέρει σε πέρας την μεγάλη αποστολή.

Η Παράταξη μας έδειξε δείγματα γραφής υλοποιώντας με συνέπεια το πρόγραμμα και την εντολή που πήρε από τον λαό της Ηλιούπολης και ταυτόχρονα εφαρμόζοντας έναν εξορθολογισμό και μια χρηστή διοίκηση κατάφερε να εξασφαλίσει πόρους για να στηρίξει τις ευπαθείς ομάδες σε μια περίοδο κρίσης και να κρατήσει την κοινωνία όρθια.

Η επόμενη θητεία θα είναι η εποχή των μεγάλων μαχών για την Ηλιούπολη.
Η Υπόγεια Σήραγγα που θα επιτρέψει τις παρεμβάσεις για μια φιλική γειτονιά και μια βιώσιμη κινητικότητα και η κατοχύρωση και η αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας που θα επιτρέψει την δημιουργία μιας σειράς σημαντικών κοινόχρηστων υποδομών.

Σ’ αυτήν την μεγάλη μάχη πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και όλες οι προοδευτικές δυνάμεις να συστρατευθούν σ’ αυτόν τον κοινό αγώνα.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά που παρευρεθήκατε!

Bασίλης Βαλασόπουλος – δήμαρχος Ηλιούπολης

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.