Nέα Σμύρνη: Έδεσαν στάση λεωφορείου πάνω σε δέντρο! (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(αναδημοσίευση της ανάρτησης του Alex Megas)

Ο διάβολος στις λεπτομέρειες κρύβεται .
Αυτή η στάση λεωφορείου μεταφέρθηκε από την Ομήρου στην Πρ.Αϊδινίου από την τεχνική εταιρία που εκτελεί τα έργα. (Στο κάτω μερος την δέσανε με ένα σύρμα και στο επάνω την στηρίξανε ανάμεσα στα κλαδιά ).
Η προχειρότητα,η τσαπατσουλιά,η ασχετοσύνη ,η επικινδυνότητα σε όλος της το μεγαλείο,απο την κίνηση αυτή καταλαβαίνει και ο ποιο άσχετος την ποιότητα των έργων που εκτελεί η εταιρία αυτή.
Εάν ανατρέξει κάποιος στην ιστοσελίδα της εταιρίας θα καταλάβει πολλά,ένας 15χρονος με στοιχειώδη γνώσεις web design θα έφτιαχνε 10 φορές καλύτερο website, πουθενά δεν αναφέρει τι έργα έχει εκτελέσει έχει βάλει 8 φωτογραφίες ότι νάνε και αυτό είναι όλο .Δεν μπορώ να καταλάβω που τους βρίσκει αυτούς τους εργολάβους η Περιφέρεια και γιατί έχει αναλάβει τα έργα αυτή και όχι ο δήμος 😉.
Κάποιος πολύ καλός φίλος που είναι στέλεχος σε μεγάλη τεχνική εταιρία του εξωτερικού μηχανικός,με επισκεφθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου και πήγαμε για καφέ στην πλατεία, περάσαμε από τα έργα στην Ν.ΣΜΥΡΝΗ και μου είπε χαμογελώντας ότι εάν μια από αυτές τις τεχνικές εταιρίες του ζητούσε μια εργολαβία δεν θα τους ανέθετα ούτε δενδροφύτευση.

Ο διάβολος στις λεπτομέρειες κρύβετε .Αυτή η στάση λεωφορείου μεταφέρθηκε από την Ομήρου στην Πρ.Αϊδινίου από την τεχνι…

Publié par Alex Megas sur lundi 8 Janvier 2018

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.