Παλαιό Φάληρο: ΙΧ έπεσε πάνω σε περίπτερο – Ένας τραυματίας (VIDEO)




 

Aπό θαύμα γλύτωσε ο υπάλληλος του περιπτέρου που βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Αίαντος, στο Παλαιό Φάληρο. Ο οδηγός ενός ΙΧ λόγω της υπερβολικής ταχύτητας που είχε αναπτύξει, έχασε τον έλεγχο, έπεσε πρώτα πάνω σε ένα κρουνό της Πυροσβεστικής και στη συνέχεια πάνω στο περίπτερο που διαλύθηκε κυριολεκτικά.

Ο υπάλληλος που την ώρα εκείνη βρισκόταν έξω από το περίπτερο εγκλωβίστηκε στις λαμαρίνες και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να τον απεγκλωβίσουν. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, τραυματισμένος σοβαρά στη λεκάνη και στα πόδια. Έγινε ήδη το πρώτο χειρουργείο στα πόδια και θα χρειαστεί να γίνει και δεύτερο στη λεκάνη.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας υπέβαλαν σε αλκοτέστ τον οδηγό του αυτοκινήτου και αναμένουν τα αποτελέσματα.

Είναι η δεύτερη φορά που πέφτει αυτοκίνητο πάνω στο συγκεκριμένο περίπτερο.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες. (ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.